Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 887, Level: 7
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    887
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    *rofl* yes.. we´ve got a X-File xD

    I said ... i insert ice age for example as original disc... i wait a minute, then i got the message "Unknown Disc" in the display.
    Then i go ahead and copy the ice age disc... insert the copy... and everything is fine.... ^^ original dosnt work.. copy dose... ^^

    Well.. you´ve right.. thats realy a X-File xDDD
    I called today the German support... they ask me if i wanted to hose them xD
    i have to send it to Philips to repair it that was the finaly answer ^^

    Tanks alot

  2. #17
    Points: 1,669, Level: 11
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    LE
    Posts
    112
    Points
    1,669
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    And do you think you will bring it to repair?

    What about my advice to reinstall teh sw version?

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 887, Level: 7
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    887
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    What about my advice to reinstall teh sw version?
    the same... i made it a few minutes ago... result... no changes... ^^

    Yep i think i will send it to philips to repair it...

  4. #19
    Diamond Member
    Points: 51,099, Level: 69
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,025
    Points
    51,099
    Level
    69
    Thanks
    154
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    what region code does the HTS have? On BDPs you can check by pressing 8 5 2 0 on the RC at home screen. Maybe it works also on HTS devices...

    Toengel@Alex

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 887, Level: 7
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Points
    887
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Found the problem?

    Hi ho again.
    i think i figure out the problem by myself.

    It is possible that the player or may the copy protection of the disc, lock the disc if an USB-Stroage is pluged in?
    That was an idear that i had yesterday.
    I put out the USB Device, turn on the player and insert an original disc.

    What happend? IT RUNS!!!! incredible but true.
    So i thinks its the copy protection of the BD movies cause the copied disc runs and that ain´t a copy protection any more.

    What you think about it?

    Well.. finally... it runs

    Kind regards
    Raca

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. bpd3100/12 not loading blu-ray discs
    By pinkangel in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 18
    Last Post: 05-23-2012, 02:22 AM
  2. Philips Bluray 2700/12 "Video Resolution Not Supported"
    By chillock in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2011, 02:43 PM
  3. Problem play 50GB Discs with BDP7500B2/12
    By notti in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2011, 04:48 AM
  4. I can`t play truehd with bdp5100/12 (mkv)
    By josebaba in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2011, 06:37 PM
  5. AVCHD discs are spinning very fast
    By Lech1 in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2011, 11:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •