Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 898, Level: 7
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Slovenia
    Posts
    5
    Points
    898
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    mac to tv via vga

    Hi, i have 46PFL8505H and i am trying to connect it with my macbook 13,3". On mac i have mini dvi out. I am using mini dvi to vga adapter and then vga cable to vga in on tv. Then i go on "home"... add new device... computer.... vga sorce. If i try to watch my newly created device i get no signal message. I think macbook is not the problem because it works with no problems with my other tv (not philips). Any tip on what i could try to do to get it working?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    check if your MAC display resolution matches to the ones listed in the manual of your TV...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 898, Level: 7
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Slovenia
    Posts
    5
    Points
    898
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I cant find the manual at the moment but i am shure tv should support 1920x1080. I also changed output resolution to 640x480 and there is no change.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9

  5. #5
    New Member
    Points: 898, Level: 7
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Slovenia
    Posts
    5
    Points
    898
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thx for pdf. Now i see that max resolution on vga is 1360x768 but i still cant get it to work. Tryed all possible resolution, refrash rate combinations.

  6. #6
    Moderator
    Points: 15,555, Level: 37
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 79.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,607
    Points
    15,555
    Level
    37
    Thanks
    1
    Thanked 26 Times in 25 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    In this Case you should try to connect the MAC via DVI > HDMI connector.

    Regards
    Thomas
    Forum Mod

  7. #7
    New Member
    Points: 898, Level: 7
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Slovenia
    Posts
    5
    Points
    898
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Already ordered the cable. Hope i get it soon. Meanwhile i tryed tv in combination with other laptop (windows), laptop has hdmi and vga out and it worked with both.

  8. #8
    New Member
    Points: 898, Level: 7
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Slovenia
    Posts
    5
    Points
    898
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ok works now. I am using mini dvi to dvi adapter and then dvi to hdmi cable.

Similar Topics

  1. VGA connection between the TV & PC causes "ghosts"
    By zephyr in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 11-25-2011, 03:09 PM
  2. 32PFL5606H - does it have a vga connector?
    By mkt in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2011, 09:11 AM
  3. laptop to tv vga connection
    By shashlik2006 in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 07-25-2011, 06:25 AM
  4. Connecting My Mac to My Media Connect 46PFL5705DV/F7 Philips TV
    By Adrian in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2011, 08:57 AM
  5. Connect MAC to Philips TV
    By stellan in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 10-07-2010, 01:31 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •