Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 839, Level: 7
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Prevalje, Slovenia
    Posts
    3
    Points
    839
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    NetTV access problems

    Hello,

    Few months ago we bought BDP7500B2/12 and now we have connected it to the router via UTP cable and set up the network. Local browsing works fine and internet line also appers to be present becouse as soon as we finished with network setup our BDP updated its firmware from Philips server to version 1.53. But when trying to open NetTV menu we get the following message: "Could not connect to Internet. Please check the router is turned on." The router is turned on, firewall has been disabled and like I said, BDP also updated from the Philips server so I assume the line is present as well. So what should I do next? Our BDP ethernet MAC is: 00-25-98-04-3E-B7. I post MAC address becouse somwhere on the forum I found a thread with same problem and a Philips mod answered that MAC address should be sent to nettv.support@philips.com. I did that, I sent my MAC addres and problem description to that email address but no one is responding. I also tried to contact our local Philips center but in our country there is a support only for TV sets and so they can't help me on the BDP issue. Can you please help me to resolve this issue. I'd hate to take the BDP back to the store.

    Thanks!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,536, Level: 67
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,696
    Points
    47,536
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try to update your BDP via USB stick to version 1.60 (see support website for the software and the instructions). REMOVE ANY DISC BEFORE UPDATING!

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 839, Level: 7
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Prevalje, Slovenia
    Posts
    3
    Points
    839
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Toengel, I aready did that. First BDP automatically updated itself to version 1.53 from Philips server but becouse NetTV was still inaccessible I went to Philips support page and found out that there is version 1.60 released. So I downloaded that version, extract it to the root folder of my USB drive, put the usb into BDP, remove the disc and navigate to the update section and updated the firmware from my USB stick. So my current version is 1.60.

  4. #4
    Points: 1,669, Level: 11
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    LE
    Posts
    112
    Points
    1,669
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Hi Up4si,
    have you already tried to restore the default settings after the sw upgrade? Then try again to access the Net Tv portal.
    A.

  5. #5
    New Member
    Points: 839, Level: 7
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Prevalje, Slovenia
    Posts
    3
    Points
    839
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Kiro thanks! I just did that and it works! Many, many thanks!

  6. #6
    Points: 1,669, Level: 11
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    LE
    Posts
    112
    Points
    1,669
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Hey, glad it worked!!

    Sometimes a good reset it worth it!!

    A.

Similar Topics

  1. wired tv access
    By jacamie in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 7
    Last Post: 11-01-2011, 04:14 PM
  2. netTV connecting problems on 37PFL7605h/12
    By gluove in forum Smart TV: Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2011, 01:18 PM
  3. SD Card Access
    By tolgaakcan in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2011, 01:30 PM
  4. Access time for various USB HDDs
    By Andreas in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2011, 08:14 AM
  5. Access the open internet
    By Kazjorke in forum Smart TV: Apps
    Replies: 6
    Last Post: 05-20-2011, 08:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •