Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 855, Level: 7
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Landsmeer/Netherlands
    Posts
    4
    Points
    855
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP7600# My Remote App support for IPhone

    Dear Philips Innovators,

    You've really made Sence with the Blu-Ray player BDP7600/12!
    We had a lot of fun experiencing the rich Internet TV features on it!

    When are you able to leverage the Simplicity, by launching My Remote for IPhone?
    The app releasenotes indicate that this has been scheduled to be released in the upcoming months..

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 54,319, Level: 72
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 1,231
    Overall activity: 71.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,140
    Points
    54,319
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    MyRemote should already run on the 7600 with the latest firmware (1.35???).

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 855, Level: 7
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Landsmeer/Netherlands
    Posts
    4
    Points
    855
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I already have upgraded to firmware 1.35.
    MyRemote on iOS 5.0.1 prompts "No devices found" and starts the demo app.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 54,319, Level: 72
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 1,231
    Overall activity: 71.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,140
    Points
    54,319
    Level
    72
    Thanks
    166
    Thanked 196 Times in 175 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    the only thing I can suggest is to reboot your iPhone (so that all other apps are closed) and try again. Also your iPhone need to be in the same network (subnet) as the TV.

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 855, Level: 7
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Landsmeer/Netherlands
    Posts
    4
    Points
    855
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I've rebooted my IPhone and both the BDP7600/12 and IPhone share the same WiFI network.
    This does not fixed the problem.
    Any other suggestions?

    Kr,Bas

Similar Topics

  1. My remote App
    By Desmo in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 13
    Last Post: 08-28-2012, 05:06 PM
  2. Support for PhilipsMyRemote for iPhone
    By Yair in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2011, 10:16 AM
  3. How to use the Philips AV remote control app?
    By Philips in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 8
    Last Post: 04-12-2011, 11:45 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 03-30-2011, 05:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •