Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118

Topic: Jointspace!

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    Silver Member
    Points: 2,665, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Istanbul
    Posts
    193
    Points
    2,665
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Try imedia share..

  2. #47
    Silver Member
    Points: 2,665, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Istanbul
    Posts
    193
    Points
    2,665
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Hi, I have visited http://jointspace.sourceforge.net/download.html
    and saw number of *.7z files but they are not executable..

    so I think I have to compile it some how. Do you have any idea how to manage that. I am not an expert in program developing so would it be easy enough to compile for an avarage person to use this ready programs?

  3. #48
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    *.7z ar 7-Zip files. That means that they are compressed with the program 7-Zip...

    http://www.7-zip.org/

    Toengel@alex

  4. #49
    Silver Member
    Points: 2,665, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Istanbul
    Posts
    193
    Points
    2,665
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Thank you Toengel. I extracted it. I will try as soon as possible.

  5. #50
    New Member
    Points: 1,598, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 252
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Points
    1,598
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    hello

    Hello

    I can not find the jointspace programme on net tv , can someone tell me where it is please ?

    I have a 40PFL7605H /12 tv and have done all the latest updates did not work, also went to jointspace and tried that update

    Thank you

  6. #51
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    you need to activate jointSpace on your TV: Switch to a TV channel und type "jointspace" with the numberkeys as fast as possible on your remote. For 1-2 seconds a popup appear displaying "jointspace enabled".

    Toengel@Alex

  7. #52
    New Member
    Points: 1,598, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 252
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Points
    1,598
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    hello

    hello

    thank you for the quick reply, but i tried what you said and nothing happens expect the channel numbers come up on the screen.

    i go to watch tv , choose channel 1 , and thne try and type in jointspace, with the remote control

    where am i going wrong ?

    thanks

  8. #53
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    you should install the latest firmware from the Philips websites before trying...

    AFTER upgrading to the new firmware, jointSPACE NEEDS TO BE ACTIVATED by entering the following digits sequence while watching TV (WatchTV activity): "5646877223"

    Toengel@Alex

  9. #54
    New Member
    Points: 1,598, Level: 11
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 252
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8
    Points
    1,598
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thank you, was not typing quick enough

  10. #55
    New Member
    Points: 1,599, Level: 11
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 251
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Russia (32PFL7605H/12)
    Posts
    3
    Points
    1,599
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I successfully tested jointSPACE samples under MS Windows 7 with my 32PFL7605H/12.

    Unfortunately most of the jointSPACE samples give various errors when compiled under GNU/Linux. Probable it's because of lacking of some necessary libraries?
    I even started a topic in the jointSPACE forum at sourceforge.net about Linux, but nobody replied yet. :-(
    Last edited by mshock; 03-13-2011 at 04:58 PM.

  11. #56
    Silver Member
    Points: 1,912, Level: 12
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 238
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    77
    Points
    1,912
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Nice DEMO of the iPHONE keyboard tool: here

  12. #57
    Silver Member
    Points: 3,192, Level: 16
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 258
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    55
    Points
    3,192
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    Can we have "WE-DRAW" via Jointspace? See http://wedraw.tv/

  13. #58
    New Member
    Points: 1,239, Level: 9
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Points
    1,239
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    When will jointspace be available for the 40pfl7705d/f7?

  14. #59
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    isn't that already implemented? Did you try to activate jointspace? Which firmware is installed on your TV?

    Toengel@Alex

  15. #60
    New Member
    Points: 1,239, Level: 9
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    5
    Points
    1,239
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I also thought it was, but apparently not for the model I own. The software update that I did today is PHL-OBA_520_0.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •