Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
  1. #1
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Exclamation BUG: "Back" doesn't work at IP-EPG

    Hi,

    found a new BUG at IP-EPG:

    1.) Start IP-EPG
    2.) Hit "Ok" on the remote -> The content of the currently running show is displayed
    3.) Hit "Back" on the remote -> nothing happens!

    TV-Set: 40pfl7605h/12
    FW: 140.40

    (also mentiond here, but no response, therefore I've started this new topic)


    regards
    bta

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,634, Level: 67
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 716
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,700
    Points
    47,634
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,I cannot confirm this - it works on my TV (58PFL9955 with 140.40).Toengel@Alex

  3. #3
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hi,

    please have a look at my post - the problem has gone away.

    Regards
    bta

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I can confirm. Back does not work. NetTV memory already cleared. Problem persists.

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,432, Level: 13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Rome
    Posts
    75
    Points
    2,432
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Hi,

    I've the same problem, the "back" button is not working (IP-EPG).
    The trick described by BTA didn't work for me.
    My tv is 32pfl9705H/12 (fw 140.44).

    Regards,
    Adamo

  6. #6
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Hi,

    for me, the problem went away yesterday. Back button on remote works again.
    I can't say what I did that this changes.

    I had many restarts, since the TV was crashing very often when trying to stream a video from Internet. Seems that this is kind of more buggy/more sensitve in the TV as in PC version of Opera...
    Last edited by smart; 01-03-2012 at 08:01 AM.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 899, Level: 7
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    15
    Points
    899
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The same problem for me. Sometimes back works and sometimes it doesnt.

  8. #8
    Silver Member
    Points: 2,432, Level: 13
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Rome
    Posts
    75
    Points
    2,432
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4

    Question

    Quote Originally Posted by Adamo View Post
    Hi,

    I've the same problem, the "back" button is not working (IP-EPG).
    The trick described by BTA didn't work for me.
    My tv is 32pfl9705H/12 (fw 140.44).

    Regards,
    Adamo
    Hi,

    finally I've downgraded the firmware of the TV (from 140.46 to 140.39) and the back button works again!
    I've tried to navigate through the IP-EPG and I was always able to come back to main page.

    Then, I've upgraded again the TV to the 140.46 and... the back button doesn't work anymore

    So please, Philips could you check this functionality on the 140.46 firmware version?

    Regards,
    Adamo
    Last edited by Adamo; 02-12-2012 at 04:39 PM. Reason: typo

  9. #9
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    627
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Adamo View Post
    Hi,

    finally I've downgraded the firmware of the TV (from 140.46 to 140.39) and the back button works again!
    I've tried to navigate through the IP-EPG and I was always able to come back to main page.

    Then, I've upgraded again the TV to the 140.46 and... the back button doesn't work anymore

    Regards,
    Adamo
    Upgrade/Downgrade/Upgrade/Downgrade....Philips please correct this issue.

    Is really annoying to mantain all the previous fw version in our PCs
    in order to avoid bad surprises with the latest firmwares installed.

    Regards

  10. #10
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I also experience this actually.

    I would not say, that this is a firmware version xyz error only. I had the back button working with formare 0.140.46.0 and I had it not working. Currently it is not working.

    Are there 2010 TVs, where the back button is working at the moment?

  11. #11
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    It is just working again today. I have no idea of the root cause. Sometimes it works, sometimes not...

    I assume:
    There are several servers, which deliver the IP-EPG. One might not have the bug fix to make the back button work. A load balancer decides, which server will deliver the IP-EPG to me. So I see sometimes this bug and sometime I do not see it...

    But this are just assumptions, no idea what is happening here...

  12. #12
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Thumbs down BUG remains still in the System.

    Hi,

    Today I have the problem again, what makes the IPEPG almost useless. So After all the IPEPG updates the BUG is still present. It seems that this Bug is a bit mystic as the transparent layer problem in the past.

    Enjoy your TV, it's fun!
    Bta

  13. #13
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hi community,

    does any body else experience that the problem is back again?
    Just right now (march 2012) it is present at my TV set.

    Descrition ob the BUG:
    1.) Start IP-EPG
    2.) Hit "Ok" on the remote -> The content of the currently running show is displayed
    3.) Hit "Back" on the remote -> nothing happens!

    TV-Set: 40pfl7605h/12
    FW: 140.46

    Enjoy your TV, it's fun!
    Bta

  14. #14
    Diamond Member
    Points: 47,634, Level: 67
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 716
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,700
    Points
    47,634
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    it's working on my 9955 with 140.46.

    Does it work with the MyRemote app?

    Toengel@Alex

  15. #15
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    627
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by bta View Post
    Hi community,

    does any body else experience that the problem is back again?
    Just right now (march 2012) it is present at my TV set.

    Descrition ob the BUG:
    1.) Start IP-EPG
    2.) Hit "Ok" on the remote -> The content of the currently running show is displayed
    3.) Hit "Back" on the remote -> nothing happens!

    TV-Set: 40pfl7605h/12
    FW: 140.46

    Enjoy your TV, it's fun!
    Bta
    It works well even in my TV.

    Regards

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. Bug: Time-shift recording crashes on "rewind&watch"
    By matthias in forum TV: USB-recording
    Replies: 6
    Last Post: 01-31-2012, 03:53 PM
  2. Replies: 36
    Last Post: 12-29-2011, 06:52 AM
  3. [BDP8000] Missing "Audio Delay" Option a bug?
    By Toengel in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 05-25-2011, 06:31 AM
  4. IP-EPG doesn't work anymore (after working more than one year)
    By ahasver in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 48
    Last Post: 03-16-2011, 08:52 PM
  5. How to "scroll" through a zoomed EPG-Page?
    By bta in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 11
    Last Post: 02-17-2011, 07:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •