Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 112
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #31
    Bronze Member
    Points: 1,628, Level: 11
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    jjs's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    29
    Points
    1,628
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    There is no difference in main-software between an H and K models.
    There is only difference in 5000/6000 models (2 DRAMS) and 7000/8000/9000 models (4DRAMS) and there is difference for Italy and the 21:9 models (Q5553)

    3D will not be better with any software update for these sets (crosstalk will exist) this is due to the speed of the panels and not the Philips Hard/software. The 2k11 models have a faster LCD and a scanning backlight so crosstalk will be as minimum as can be.

    Someone said something about sharp usb timeshift, hahaha sharp, yep they make good microwaves.

    HDMI audio drop out? that is mainly caused by cheap garbage you connect, not respecting the spdif format fully. You should use PCM output, wich most manufacturers support.

    If you think you want to downgrade for any reason, don't go below 140.34 and don't use 140.37. 140.40 is one of the best.

  2. #32
    Diamond Member
    Points: 47,536, Level: 67
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 814
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,696
    Points
    47,536
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    Sharp uses the same software platform: Aquos Net+ = Net TV ;-)

    See also (images): http://58pfl9955.wordpress.com/2011/...-gesehen-habe/

    Toengel@Alex

  3. #33
    Bronze Member
    Points: 1,628, Level: 11
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    jjs's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    29
    Points
    1,628
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hahaha i did not see that yet!
    Its exactly the same CSM only i see few differences, software id s5551 in stead of Q5551, and the graphics used in the menu, but these are easy to change. Even Philips 12nc.

    Ok for that reason i maybe have to withdraw my "hahaha sharp microwave", but other sets i have seen from sharp, well yeah ok, let it be.
    Last edited by jjs; 12-11-2011 at 11:03 AM.

  4. #34
    Bronze Member
    Points: 1,628, Level: 11
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    jjs's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    29
    Points
    1,628
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    By the way i see that the release.txt was not updated, but maybe it is also a NETTV solution, as some tv's with 140.40 hang at the NETTV sign up page. So the set has to be downgraded to 140.34 then open NETTV and then upgrade to 140.40 again.

    Also i would suggest people not to upgrade to quick when a new release is brought out. Better wait one or two weeks. Philips is known to introduce new bugs, and each new release can bring a new bug. And if it is not withdrawn within 2 weeks the new version is OK. It would not be the first time a new version is cancelled after being released.

  5. #35
    Bronze Member
    Points: 1,522, Level: 10
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Germany
    Posts
    22
    Points
    1,522
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Nver downgrade by yourself!
    New - not always best
    ...as in this case

    P.S. poorly tested FW
    Last edited by Fan_TV; 12-11-2011 at 01:13 PM.

  6. #36
    Silver Member
    Points: 2,268, Level: 13
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    188
    Points
    2,268
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    i had to downgrade to 0.34 as this is the better then thr rest for 2d pictuer the 0.44 not only the 2dpictuer wasent that good i had problem at times with sound cliking

  7. #37
    Silver Member
    Points: 2,098, Level: 12
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    71
    Points
    2,098
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Installed it yesterday after clearing all settings and a hard power-off.
    Meanwhile I have noticed a new bug : intermediate soundclicks (fixed interval) when whatching a BD -> TV HDMI2 -> TV HDMI ARC -> HTS (and still no pass trough of DD).
    Soundclicks are absent when BD -> SPDIF -> HTS.

    46PFL9705 140.044
    BDP8000 1.60
    Yamaha YSP 4100 7.03

  8. #38
    Bronze Member
    Points: 1,628, Level: 11
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    jjs's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    29
    Points
    1,628
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Erikrijnders View Post
    Nver downgrade by yourself!
    This is Bull****.
    It depends on wich firmware you want to downgrade. it is known that some versions have potential bugs. don't use 140.37

    140.34 and 140.40 are safe.

  9. #39
    Bronze Member
    Points: 1,628, Level: 11
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 222
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points
    jjs's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    29
    Points
    1,628
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ali54 View Post
    hi there
    i think i no what you talking about on my old 9705 week 40 it did the same where on some backround you can see the led blink.philips change the screen and signal bord and softwear to fix the 3d when i got the tv back the black level and colouer not as good so they exchanged the tv for a week 1/2011 this tv agine not as good as my week 40 but what i can see is there has been lot of improvment no more led blinking better viewing angel i dont no about its 3d as i dont have the kit any more
    but looks to all this improvment comes at a cost where the black level not as good.i have don a test like you side on dark scens to can tell the backlighting is working fine but on out side scens not much dimming going on.its seems to me there is two difreent 9705 out threre one with new screen and singnal bord and diffrent sw version.if you have one with old parts may be it cant be fixed by softwear updates
    there are not 2 9705 out there.The only improvement here is on 46inch wich of week 40 or 44 don't remember exactly has an improved lcd panel for 3D performance.

  10. #40
    Silver Member
    Points: 2,268, Level: 13
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    188
    Points
    2,268
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    there is 9705s out there with diffrent screen and signal brod and diffrent sw/versions i no this becuse i had both week 40 old parts and week 1/2011 with upgraded parts

  11. #41
    Silver Member
    Points: 3,288, Level: 16
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    194
    Points
    3,288
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by ali54 View Post
    there is 9705s out there with diffrent screen and signal brod and diffrent sw/versions i no this becuse i had both week 40 old parts and week 1/2011 with upgraded parts
    I agree: I first had my 9705 also from week 40 or so.
    It actually had a really bad viewing angle, but I didn't mind as we were always more or less in front of the TV. But the picture quality and dynamic backlighting worked really well (some small halos when for example with the serie 24 then ending clock is ticking and then disappears)

    Then it broke down and as a fix almost everything in the TV was replaced, so also the panel.
    Now it had a realy good viewing angle, but it realy anoyed me that the dynamic backlight was just like it was too bright for the panel...

  12. #42
    Bronze Member
    Points: 1,123, Level: 8
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    45
    Points
    1,123
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ali54 View Post
    i installed the 0.44 last night still testing i report back about a weeks time
    is the screen sharpness now back again not so blurry anymore ?
    Last edited by Michiel1986; 12-11-2011 at 07:49 PM.

  13. #43
    Silver Member
    Points: 2,268, Level: 13
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    188
    Points
    2,268
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Michiel1986 View Post
    is the screen sharpness now back again not so blurry anymore ?
    tryed for your self i dident see any improvment in 2d pictuer from 0.40

  14. #44
    Silver Member
    Points: 2,268, Level: 13
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    188
    Points
    2,268
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    chirssie18
    so would you say this new tv you have has better 2d pictuer then your old one my thoughts on the new tv is the black level not as good and at times the black washes out but all this could be the new softwears we need 0.25 back so we can test

  15. #45
    Bronze Member
    Points: 1,123, Level: 8
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    45
    Points
    1,123
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i just did i see that the picture is less blurrier now then before with update 140.40, it dont got the sharpness from an older update like 140.39 or 37 but its for sure better then 140.40, but still not crisp how i wanted it, but its oke for now, ooh wel lets wait another 6 months ?:P

    so for everyone who wants the sharpness a little bit back go for this update
    Last edited by Michiel1986; 12-11-2011 at 08:17 PM.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 149
    Last Post: 12-09-2011, 06:44 AM
  2. Replies: 84
    Last Post: 08-26-2011, 12:08 PM
  3. Experiences with FW v0.140.25.0 for 7000 series (2010 models)
    By Philips in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 61
    Last Post: 07-30-2011, 09:11 AM
  4. Replies: 79
    Last Post: 07-19-2011, 06:55 AM
  5. Your experiences with FW v0.140.27.0 for 7000 series (2010 models)
    By Philips in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 39
    Last Post: 02-21-2011, 03:23 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •