Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,042, Level: 8
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    1,042
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Resuming a shuffle session (ViBE GoGear Mix 4GB)

    FYI, a discussion in the SA2 section about shuffle oddities has now touched on SA3 (because I bought one)--It seems that if music is playing and the Now Playing screen is displayed, you can turn the player off and when you turn it on again, you'll be right where you left off (inside the same song), just press Play. Otherwise (even if you simply paused the song), your session is over (though your music is safe) and you'll have to reshuffle.

    If this observation is wrong, moderators are welcome to delete this thread; otherwise, other SA3 ViBE users are welcome to reply. I consider it a bug but with a very easy way never to hit it. The thread where the discussion began is: http://www.supportforum.philips.com/...(SA2VBE16K-02)

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,042, Level: 8
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    1,042
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I praised the one-second fade-out when skipping to a different sound, in the SA2 thread, as "classy," while noting that it wasn't applied when pausing or shutting down. But there also seems to be a one-second fade-in at the start of the next song, and this is wrong. If a song is supposed to fade in, the MP3 file will reflect this. Some songs start abruptly. When I make an MP3, I leave 0.125 sec silence. (I came to the conclusion that MP3's compression depends on sound levels from the recent past; MP3s without this delay sounded funny.) MP3s that are supposed to start with a bang, when played by the SA3 Mix, start with a whimper.

Similar Topics

  1. The gogear vibe sa1vbe04km/37 says its mp4.... but
    By S3v3n in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2014, 04:10 AM
  2. Error when updating GoGear ViBE firmware
    By karolus80 in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-2014, 02:41 AM
  3. Shuffling music GoGear vibe (SA2VBE16K/02)
    By technotobe in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 36
    Last Post: 02-27-2012, 11:48 PM
  4. Philips Gogear Spark 4GB Freezing on startup
    By Jaster in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 12
    Last Post: 12-23-2011, 03:57 AM
  5. GoGear Vibe 4GB - Problem with no sound in video files | Encoder Settings
    By ZeroLiberator in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 09:38 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •