Results 1 to 11 of 11
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 851, Level: 7
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Points
    851
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP3200/98 Videos cannot be played

    My player use to be able to play videos from my HDD but then one day, most videos suddenly don't work. They either freeze and the entire player stops working or the screen just goes black with no audio or video even though the player is still running and my TV working. What should I do? My player is already at the latest version.

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    So this only happens with playback form an external HDD? Discs work normally? Did you already try with a different HDD? Also do you use yours with an external power supply ( if avaialble of course )

    Bye

  3. #3
    New Member
    Points: 851, Level: 7
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Points
    851
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Pacman View Post
    So this only happens with playback form an external HDD? Discs work normally? Did you already try with a different HDD? Also do you use yours with an external power supply ( if avaialble of course )

    Bye

    Works perfectly normal with discs and my HDD does not have an external power supply.

  4. #4
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    3
    Tested with other HDD?

  5. #5
    New Member
    Points: 778, Level: 7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    malaysia
    Posts
    3
    Points
    778
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    the solution.

    i got the same issue, the video from HDD got hang after sometime. then i notice it happened after i got my player updated to the version 1.63 and i still got the problem with the version 1.67.

    to fix the problem u need to use mkv merge program to remove the subtitle from the movie. the latest firmware update got bugs where it did not support UTF-8 format of subtitle. once u switch on the subtitle, the problem occurred. i dont know if this method can solve ur problem but i tried mine and it is working.

  6. #6
    New Member
    Points: 851, Level: 7
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    7
    Points
    851
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kazauser View Post
    i got the same issue, the video from HDD got hang after sometime. then i notice it happened after i got my player updated to the version 1.63 and i still got the problem with the version 1.67.

    to fix the problem u need to use mkv merge program to remove the subtitle from the movie. the latest firmware update got bugs where it did not support UTF-8 format of subtitle. once u switch on the subtitle, the problem occurred. i dont know if this method can solve ur problem but i tried mine and it is working.
    I haven't tried removing the subtitles yet but it is true that I started to have problems when I updated to 1.63 to get the YouTube feature. Thanks for your advice! Ireally hope this will work

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 47,501, Level: 67
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 849
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,695
    Points
    47,501
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    try to power off the BDP completely - power plug... maybe some strange memory effects are causing this problem...

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. MP4-Videos
    By Popsy in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 4
    Last Post: 11-27-2011, 10:46 PM
  2. DLNA Mythtv Mythbuntu: file can not be found or played
    By tux in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 09:45 AM
  3. HTS5561: Movies can't be played through DLNA
    By doumeki in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2011, 06:00 PM
  4. hts2500/98
    By mohamed in forum Sound: Other Models
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2011, 12:41 PM
  5. about HTS8562/98
    By ak167 in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 4
    Last Post: 11-01-2011, 02:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •