Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Member
    Points: 919, Level: 7
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Rhenen / The Netherlands
    Posts
    1
    Points
    919
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    After 6 weeks, no entry to NetTV or Upgrade?

    SoundHub 2.1 - HTS7202/12 - After 6 weeks i've no entry to NetTV or Upgrade , while the wifi connection is normal.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	20111212_175903.jpg 
Views:	58 
Size:	113.9 KB 
ID:	687   Click image for larger version. 

Name:	20111212_174519.jpg 
Views:	48 
Size:	107.0 KB 
ID:	686   Click image for larger version. 

Name:	20111212_174205.jpg 
Views:	57 
Size:	60.3 KB 
ID:	685   Click image for larger version. 

Name:	20111212_174245.jpg 
Views:	63 
Size:	69.6 KB 
ID:	688   Click image for larger version. 

Name:	20111212_175837.jpg 
Views:	52 
Size:	73.2 KB 
ID:	689  


  2. #2
    New Member
    Points: 790, Level: 7
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 160
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    france , le mans
    Posts
    1
    Points
    790
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hello

    i have the same problem since 1 week. it appeared suddenly.
    i have a hts7202/12

    Regards

  3. #3
    New Member
    Points: 765, Level: 7
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    765
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am also having the same NetTV issue with my HTS 7202 since beginning of Dec 2011. I was adviced by Philips Customer Care to have the HTS send in for repair, but the repair company could not find any issue. I will get back the HTS this week but reading all these posts, I don't have my hopes up too much. I will keep you posted via this forum. @PHILIPS: please review this NetTV issue with the HTS 7202, as it no longer works since beginning of Dec this year!!!

  4. #4
    New Member
    Points: 765, Level: 7
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    765
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    So today I got back my HTS and after the first attempt, NetTV was still not working. However, a factory reset (standaardwaarden herstellen) and reconfiguring language (I selected AUTO this time), country and WiFi settings it worked again!

    I was also kindly informed by domicanere (see below) that since beginning of December there have indeed been some issues. These seem to be resolved now. If not, then domicanere forwarded me a message from one of the moderators to send them the MAC address of the device in a private message. I will quote domicanere's instructions in another reply in this post.

    Merry Christmas everyone!

  5. #5
    New Member
    Points: 765, Level: 7
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 185
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    765
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    As promised, here are the instructions based on the information I got from domicanere.

    **** Quote from domicanere [edited for clarification] ****

    To get the issue resolved you have to send a private message to "Philips _ Mark" (it's a moderator on this forum), including your MAC address. This goes for TV's as well as for HTS obviously that have NetTV connection issues.

    *** Here is what Philips_Mark gave as instructions ***

    Sorry, our mistake.
    A portal upgrade performed on December 7 hampered the connectivity performance of several TV types. It took lots of logging and data analysis to detect and correct the systems.
    In the personal messages to users I asked for Ethernet MAC addresses needed to be able to perform logging on TVís in error. All was corrected and TVís make efficient and secure connections again.
    If your TV still fails connection, please send your Ethernet MAC address via a personal message to me.

    Put the TV on a normal TV channel.
    Press 123654 on the remote control
    Now you see the Customer Service Menu; CSM1
    Press the down button on the remote control, 2 times.
    Now you see CSM3. There the Ethernet MAC address is mentioned

    *** End Quote Philips_Mark ***

Similar Topics

  1. after ar upgrade NetTV works good!
    By schipper77 in forum Smart TV: News
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2011, 08:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •