Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 801, Level: 7
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    801
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Player shut down to clock

    Hello,

    i have following problem. After a few hours the player switches from actual listened channel down to clock ( standby).
    If i will restart the internetradio i receive following message: no server available.
    I can only reset W-Lan settings and than i have no problems to listen internetradio.
    Next day i have the same problem.

    What could this be?
    I have connected the player with a fritzbox W-Lan-router and a fritz repeater. Signal was very good and no interrupts from the routers site.

    Thx for help

    Joe

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,401, Level: 10
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 36.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    242
    Points
    1,401
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    You have the latest FW installed? Does this happen every day? I could understand that if there is maybe an outage that something might happen but still strange.

  3. #3
    New Member
    Points: 801, Level: 7
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    801
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, yes all is actual. It happens every day.
    it happens every 3-4 hours

  4. #4
    Silver Member
    Points: 1,864, Level: 12
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 286
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Hongkong
    Posts
    100
    Points
    1,864
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3

    looks to be frtzbox

    pls check whether yr fritzbox goes in power saving mode... then all this will happen.

  5. #5
    New Member
    Points: 801, Level: 7
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    801
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    in our Fritzbox is no powersave activated, because 4 computers are running approx. 24 hours with W-Lan connection. Also our TV, Sat-Receiver are connected to the Fritzbox.

    I don´t think that the Fritzbox is the rootcause.
    Anyway the NP 3500 is on the way to the distributor

    Thanks for your help

Similar Topics

  1. 40pfl6606h712 Clock on the screen
    By Manuel in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 5
    Last Post: 10-17-2011, 05:55 PM
  2. Clock still not accurate
    By Bassgeye in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2011, 06:17 PM
  3. We like a clock at NetTV home
    By bta in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 05-08-2011, 03:18 PM
  4. TV Clock Setting in 32PFS5605
    By numbertwo in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2011, 05:06 AM
  5. Clock at What on is often frozen
    By bta in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 5
    Last Post: 02-19-2011, 05:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •