Results 1 to 9 of 9
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PALERMO/ITALIA
    Posts
    14
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Internet connection after G5.58S update.

    I have updated my NP3900 to G5.58S and registered it in Philips site to manage the radio stations. After this every time I try to listen Radio I get the "This is an empty list" message. It sometime happened Before update but an hard reset solved it. It does not change resetting all to default. It does not update the date and time and display "could not connect to the internet" when I try it, but if I check software update on line it's ok and it display "no software upgrade is needed" . LAN connection (WiFi) works fine and I can play mp3 from UPnP server very well. The device is unusable and I am very angry about that.
    Last edited by Giocast; 12-15-2011 at 08:07 PM.

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,864, Level: 12
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 286
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Hongkong
    Posts
    100
    Points
    1,864
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    3

    check this

    Hi

    I think you are suffering with the same problem of 5.58 which others have suffered. Can you check what happens after a reboot & go to inet radio directly without entering UPnP?

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PALERMO/ITALIA
    Posts
    14
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for your reply. When I try to go Internet Radio directly after reboot, NP3900 shows a message like "it's necessary to connect to internet" and asks for confirmation. Then I push ok and after 2 or 3 seconds it displays the empty list message.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 2,070, Level: 12
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    95
    Points
    2,070
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    3
    Hmm, I don't believe the "Empty list" thing is a problem of the Device Firmware or the Device Hardware itself. I strongly believe the issue is related to the backend server. E.g. mess up during registration or such kind of things (happened in the past). The fastest solution you can get is ...
    Post your MAC address here. Then a Philips guy will look up on the backend and magically fix it. I guess worth a try ...

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PALERMO/ITALIA
    Posts
    14
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks Blechtrottel, this is a good suggestion. Even I think the problem is the internet registration of the device. So I hope same Philips guy looks this post!
    MAC of my NP3900 is: 18:8e:d5:36:db:be.

  6. #6
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Giocast,

    I have send you a personal message. Please check your inbox

    Regards,
    Forum Mod

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PALERMO/ITALIA
    Posts
    14
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Now it works fine!

    Thanks

  8. #8
    Silver Member
    Points: 3,819, Level: 17
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    French Alps
    Posts
    196
    Points
    3,819
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    3
    Would be nice to know what was the problem...and what was the solution? (that's the principle of a forum)?

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    PALERMO/ITALIA
    Posts
    14
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by k1200rs View Post
    Would be nice to know what was the problem...and what was the solution? (that's the principle of a forum)?
    K1200rs, I'm agree with You but I don't know what was the problem. I suppose something about web registration of the device. Philips indicates me to try again today and it works.

Similar Topics

  1. Online s/w Update and now no internet connectivity ?
    By barrycarr in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 10
    Last Post: 03-19-2012, 06:55 PM
  2. Player cannot handle restart of internet connection
    By paulja in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2012, 11:27 AM
  3. No connection to internet
    By Constantin in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 14
    Last Post: 12-22-2011, 04:14 PM
  4. Recording without internet connection !?
    By stargate in forum TV: USB-recording
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2011, 10:27 AM
  5. Can't find internet connection
    By PineappleWax in forum Smart TV: Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-24-2011, 09:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •