Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 302, Level: 3
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3
    Points
    302
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    5706 DNLA user agent problem

    Hi,

    I was trying to setup DNLA with my 40pfl5706 but after a while I realized that the user agent is too short to differentiate it from other devices:

    INFO 2012-08-19 12:02:38.015 [New I/O server worker #1-6] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: DLNADOC/1.50

    Does anyone have suggestions to work around this problem? I suppose it would be really easy to just change the string in the next firmware but maybe I am wrong?

    PS. I would like to connect other devices to my media server and using this agent makes all other devices recognized as a Philips tv!

    Thank you!

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by aleas View Post
    Hi,

    I was trying to setup DNLA with my 40pfl5706 but after a while I realized that the user agent is too short to differentiate it from other devices:

    INFO 2012-08-19 12:02:38.015 [New I/O server worker #1-6] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: DLNADOC/1.50

    Does anyone have suggestions to work around this problem? I suppose it would be really easy to just change the string in the next firmware but maybe I am wrong?

    PS. I would like to connect other devices to my media server and using this agent makes all other devices recognized as a Philips tv!

    Thank you!
    Hi Aleas

    Welcome to the forums.

    I would advise you to update to latest software version, if you don't already have this. Could you please try another router?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 302, Level: 3
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3
    Points
    302
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I currently have version PHL-0AB_326_0_20100520-153247, I did try with different routers in the past and saw the same behavior.

    Thank you.

  4. #4
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by aleas View Post
    Hi,

    I currently have version PHL-0AB_326_0_20100520-153247, I did try with different routers in the past and saw the same behavior.

    Thank you.
    Hi Aleas.

    I can inform you that this has now been taken further to our quality/engineering team to look into this.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  5. #5
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by aleas View Post
    Hi,

    I currently have version PHL-0AB_326_0_20100520-153247, I did try with different routers in the past and saw the same behavior.

    Thank you.

    Hi Aleas.

    Please See you PM, and respond to this. Thank you

    Benedickte
    Forum Mod

  6. #6
    New Member
    Points: 302, Level: 3
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3
    Points
    302
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Everyone,

    Just a quick update to let anyone who reads this topic know that support has fixed my problem, I can now enjoy streaming on my tv without breaking support for my other DNLA devices

    Thank you Benedickte for getting me in touch with the right people.

Similar Topics

  1. Feature Req: Switch language in multi-audio video over USB/DNLA
    By matthias in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 40
    Last Post: 01-05-2013, 04:43 PM
  2. DNLA - Browse PC Problems
    By thunderflash2004 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2012, 06:47 AM
  3. 52PFL8605D mkv from usb no sound from dnla server not recognized
    By tkmbe in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 0
    Last Post: 07-04-2012, 02:42 AM
  4. 52PFL8605D mkv from usb no sound from dnla server not recognized
    By tkmbe in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 06-14-2012, 02:45 PM
  5. BDP5200 subtitles support with dnla (using mediatomb)?
    By whh in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2012, 12:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •