Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 875, Level: 7
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Bremen/Germany
    Posts
    2
    Points
    875
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    TV turns off automatically

    Hi,

    my 47PFL7656K/02 is 2 month old and since 1 week the tv turns off after about 2 h run time. The installed software is the actual one. Can anybody help me?

    Andreas

  2. #2
    Silver Member
    Points: 3,256, Level: 16
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Portugal
    Posts
    127
    Points
    3,256
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    it´s a known firmware bug, disable channels update should work until new firmware update cames son, maybe next week, xx91xx.

  3. #3
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Manuel View Post
    it´s a known firmware bug, disable channels update should work until new firmware update cames son, maybe next week, xx91xx.
    Manuel, where did you get this information? Have you been in contact with Philips?
    And do you meen week 51 this year (2011)?
    Or do you mean with week xx91xx that it will come in the future (or maybe never) (at Sint Juttemis we call that in the Netherlands!)

    Regards,
    Niels

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    he want to say, that (maybe) next week firmware 14.91 will be released for 6K-7K series of 2011 TVs...

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 875, Level: 7
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Bremen/Germany
    Posts
    2
    Points
    875
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for your help. Let's wait and see, if the firmware update can fix the problem. Maybe we all get a nice christmas present...

  6. #6
    New Member
    Points: 864, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Points
    864
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Manuel. what do you mean with "disable channels update"? Where can I find this option by my pfl 7606h? Thanks for these informations!

  7. #7
    Silver Member
    Points: 3,256, Level: 16
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Portugal
    Posts
    127
    Points
    3,256
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Go to "home", "setup", "channel settings", "channel installation", "automatic channel update", then you have "on" and "off ", chose off.

  8. #8
    New Member
    Points: 864, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Points
    864
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @ Manuel
    Thank you. It works :-)

  9. #9
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by behibbe View Post
    @ Manuel
    Thank you. It works :-)
    Manuel and Behibbe, can you tell me what type of TV you have? 2011 models I presume?
    I can find the option 'automatic channel update' in my 2010 model 7605 TV, but this option is 'greyed out'.
    Only option is 'On'

    Niels

  10. #10
    New Member
    Points: 864, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Points
    864
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Niels,

    My TV is from 2011 (PFL 7606H).

  11. #11
    Silver Member
    Points: 2,137, Level: 12
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    76
    Points
    2,137
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Manuel and Behibbe, can you tell me what type of TV you have? 2011 models I presume?
    I can find the option 'automatic channel update' in my 2010 model 7605 TV, but this option is 'greyed out'.
    Only option is 'On'

    Niels
    I have a a 32PFL7606H and same as for you, the option is "greyed out" and always on.
    And another problem appeared few days ago: every evening around 21:15hr I get the message that "there is an update of your installed channels".
    When I accept (option "now"), the TV goes into channel installation for 5 minutes or so, next it displays:
    0 digital channels removed
    0 digital channels added
    0 analogue channels added

    So it seems there is nothing updated and the next day it starts all over again.
    I tried to reinstall the channels via the menu, but that did not help either.
    My cable provider is Ziggo.

    Anyone has an idea how to solve this?

  12. #12
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by L1Zeeman View Post
    I have a a 32PFL7606H and same as for you, the option is "greyed out" and always on.
    And another problem appeared few days ago: every evening around 21:15hr I get the message that "there is an update of your installed channels".
    When I accept (option "now"), the TV goes into channel installation for 5 minutes or so, next it displays:
    0 digital channels removed
    0 digital channels added
    0 analogue channels added

    So it seems there is nothing updated and the next day it starts all over again.
    I tried to reinstall the channels via the menu, but that did not help either.
    My cable provider is Ziggo.

    Anyone has an idea how to solve this?
    My provider is Onsbrabantnet and I also get these updates almost every evening! Strange?
    After a reset the TV mentions: 'There is a channel update. This will be updated automatically when the TV is in standby' or something like this. I do not change anything in the channel installation.
    You have a choice for 'now'? Is that to install the channel update. Maybe you can set some update setting to 'automatic'.

    Kind regards,
    Niels

  13. #13
    Silver Member
    Points: 2,137, Level: 12
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    76
    Points
    2,137
    Level
    12
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    Niels,

    "You have a choice for 'now'? Is that to install the channel update."
    Yes, I get two buttons:
    - NOW, i.e. it starts to update immediatly
    - LATER, i.e. it will start to update next time the set is switched to stand-by

    "Maybe you can set some update setting to 'automatic'."
    As mentioned before, that option is "greyed out" at setting "on"

  14. #14
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    164
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    L1Zeeman,

    The automatic update setting is greyed out at 'on' on my tv too, but I never had the choice for install 'now' or 'later'. In the configuration menu my settings are:
    Installation
    > Automatic channel update: 'on' (grey)
    > Update notification: 'on'
    > Dialog channel update: 'OFF'
    etc..

    I think the last setting 'dialog channel update' makes the difference whether you are asked to do the channel update now or later. When it is off, the channel update will take place when the TV is switched to standby the next time.

    Regards,
    Niels

  15. #15
    Moderator
    Points: 18,097, Level: 41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 853
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,770
    Points
    18,097
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    Automatic shut down has been solved with 14.93 Firmware. Please all Update your sets.

    Regards
    Thomas

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Topics

  1. FullSound turns off on song change on SA3VBE08BN
    By laserxp in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 23
    Last Post: 05-20-2013, 08:48 AM
  2. Philips Fidelio DS3510 turns off unexpectedly
    By sylviaOreilly in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2011, 09:37 AM
  3. TV is switching channels automatically
    By globetrotter in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 18
    Last Post: 07-08-2011, 03:40 PM
  4. TV switches off and on automatically
    By arcadia_be in forum TV: Other
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-2011, 01:50 PM
  5. 46pfl9705h - backlight turns on during night
    By bmandersen in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-2011, 10:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •