Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Silver Member
    Points: 3,178, Level: 16
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 272
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,178
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi

    Automatic shut down has been solved with 14.93 Firmware. Please all Update your sets.

    Regards
    Thomas
    Thomas. 14.93 is for 2011 models. When will this be solved for 2010 models?
    I have 2010 version of 7605C/12.
    My main board is replaced in oktober 2011. What are the chances that this main board will also accept the 14.93 FW?

    Kind regards,
    Niels

  2. #17
    Moderator
    Points: 13,956, Level: 35
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 51.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,484
    Points
    13,956
    Level
    35
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    please use the 140.46 Firmware.

    Thanks
    Thomas
    Forum Mod

  3. #18
    New Member
    Points: 801, Level: 7
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    7
    Points
    801
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello Thomas

    I have 42pfl7605h , how can i get the latest firmware files and how to do it best .

    Thanks
    Blulagun

  4. #19
    Silver Member
    Points: 3,178, Level: 16
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 272
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,178
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi

    please use the 140.46 Firmware.

    Thanks
    Thomas
    Philips - Thomas,

    This year started with a full week without automatic resets (after being on holiday for a midweek). Last week I noticed already some resets - just while watching TV - and tonight I was watching a detective and was unpleasantly surprised by automatic reboots for about 10 times.
    I finally decided to upgrade to 140.46 (from 140.40), kept the TV unplugged for 5 minutes and then gave it a try again.
    Unfortunately the automatic reboots are still there !

    If it stays this bad I will call Philips this week to sent a tecnician.

    Niels

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi

    Automatic shut down has been solved with 14.93 Firmware. Please all Update your sets.

    Regards
    Thomas
    This is not true !!!
    I updated to this firmware and tv shuts down after two hours if I don't touch a button on the remote. I turned off automatic switch off!

  6. #21
    Diamond Member
    Points: 47,501, Level: 67
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 849
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,695
    Points
    47,501
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 117 Times in 104 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    did you unplug your TV for 2-3 minutes (main power switch on the back) after the update was successfully? Please try that - this solves some hick-ups...

    Toengel@Alex

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    did you unplug your TV for 2-3 minutes (main power switch on the back) after the update was successfully? Please try that - this solves some hick-ups...

    Toengel@Alex
    Hi.
    I did it 2 times and every time I did it I had to reformat the usb harddisk, because the shitty Ip-EPG did not recognized it. Actually this happens every time the power goes off.
    Even thou this is supposed to work, what happens with those who do not check here on the forum, they have to live with the idea that they bought a piece of crap? I do not understand this kind of marketing from Philips.

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I started a manual recording half an hour ago and now I can't stop the recording. I put it in stand-by with the remote, but when I start it is still recording the same channel.
    I suppose I have tho use the well accepted method of switching off the tv from the main switch?

  9. #24
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I did it, actually the recording stopped, but I have to reformat the usb harddrive, because even if I reconnect it the "wonderfull" IP-EPG does not see it. Who the hell invented this creepy IP-EPG?
    I cannot even identify every channel here in Norway!
    Last edited by nyehehe; 01-24-2012 at 10:22 PM.

  10. #25
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I did not even mentioned that when I am watching some dark images or for ex. the what's on page or other dark pages in several spots around the screen I can see the backlight. The whole screen looks like an burned out lcd screen. The best that customer support could come up with was to send back the tv for a two week service. I just bought it.!!!! ????

  11. #26
    morma
    Guest
    HY

    I have the same problem with the automatic shutdown of my 7606h/12 , plus ambilight, epg and x more problems with it. Latest firmware is installed, philips sended an technician to repair my TV. First he reinstalled the firmware, no change, then he tried a new SSB (the mainboard).

    Result the TV worked for five minuts without the possibility to switch to 3D and after powering it off it didn't even started up ><. Well he put the old SSB in the TV, well it works again and the problems aren't solved. So he left without helping and the brilliant words : I couldn't do anything from the beginning because these are software problems, but he had to check it.

  12. #27
    Silver Member
    Points: 3,178, Level: 16
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 272
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,178
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips - Thomas View Post
    Hi

    please use the 140.46 Firmware.

    Thanks
    Thomas
    Dear Thomas,

    Can you come with a better answer than "upgrade to latest firmware".
    Obviously from the posts here neither 140.46 solved it for 2010 models, nor did 140.93 for 2011 models.
    My TV turned off automatically again tonight for two times. It also restarts automatically and says "a channel update is available, it will be updated when the TV is in standby".
    This is very annoying.

    Kind regards,
    Niels

  13. #28
    Silver Member
    Points: 3,178, Level: 16
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 272
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,178
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Hello all,

    I found a similar topic (see bottom of this page) called:
    http://www.supportforum.philips.com/...-automatically
    This forum is closed, but it describes exactly my problem.
    I wonder how the users in this forum solved their issue...

    Niels

  14. #29
    Silver Member
    Points: 3,178, Level: 16
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 272
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,178
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    After upgrading to 140.46 the problem of the automatic reboots is not completely gone, but the last 2 weeks it is not that bad.
    With FW 140.40 I noticed a lot of automatic reboots (TV stops, screen goes black for about 5 seconds, then continues and displays a message 'a channel update is available'.
    With FW 140.46 I have a lot less reboots and the reboot is often only audible (sound stops for a couple of seconds while the screen continues. Then sound comes back and message 'a channel update is available' is shown.
    This behaviour is a lot less annoying than the black screen.

    Niels

  15. #30
    Silver Member
    Points: 3,178, Level: 16
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 272
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,178
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Update on the channel update issue:
    I contacted Philips and they had Technorep to contact me.
    They told me how I can turn OFF the automatic channel update option (that was greyed out and could not be switched off).
    When this option is on and not available, switch from DVB-C to DVB-T, turn off the automatic updates and switch back from DVB-T to DVB-C. Done in a minute. Now check some days whether this works or not !

    Niels

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Topics

  1. FullSound turns off on song change on SA3VBE08BN
    By laserxp in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 23
    Last Post: 05-20-2013, 08:48 AM
  2. Philips Fidelio DS3510 turns off unexpectedly
    By sylviaOreilly in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2011, 09:37 AM
  3. TV is switching channels automatically
    By globetrotter in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 18
    Last Post: 07-08-2011, 03:40 PM
  4. TV switches off and on automatically
    By arcadia_be in forum TV: Other
    Replies: 7
    Last Post: 06-27-2011, 01:50 PM
  5. 46pfl9705h - backlight turns on during night
    By bmandersen in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-2011, 10:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •