Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 146
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #121
    New Member
    Points: 781, Level: 7
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    3 months registeredOverdrive500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    9
    Points
    781
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by nnay07 View Post
    Not only PNM always ON should be fixed, but the PNM itself should be corrected to avoid all those motion artefacts. There is today no way to get a fluid image on these highend TV.
    I agree 100%.
    Philips - please fix this bugs as soon as possible- they are very frustrating.

    Greetings

  2. #122
    Bronze Member
    Points: 811, Level: 7
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    44
    Points
    811
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    backlight error on the philips 58pfl9956. like Espen000 and sgk said I am also facing the issue of backlight error. I hope philips is working on this, because its very serious when flagship modell is not working they way it was promised to do. my new tv has cost me allot of money I would expect something
    this to work. I have owend tv from other companies where the picture has been perfect from day 1 and I never needed to get it upgraded or repaird. SO PLEASE PHILIPS DO SOMETHING ABOUT THIS. no more dark jumping shades around the picture and flashes. and also please fix the issue of update via internet never works.

  3. #123
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    5
    For all those that have a problem with dimming, can somebody try setting it to "typical" and set contrast above 70, and re-capture what is happening on the TV with the same scene?

    You can expect such agressive behaviour if the dimming option is set to "best picture".

  4. #124
    Bronze Member
    Points: 811, Level: 7
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    44
    Points
    811
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    i have 4 choices off,standard,best power and best picture. when it comes to settings i use 50% when it comes to backlight contrast. I have tried allot of diffirent settings and none of them fix the issue.

  5. #125
    New Member
    Points: 715, Level: 6
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    715
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Has anyone successfully complained the DSE issue?
    It's the only complain that I have with my 9606.
    Does Philips repair TVs with DSE?

  6. #126
    Bronze Member
    Points: 811, Level: 7
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    44
    Points
    811
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    DSE issue?

  7. #127
    New Member
    Points: 715, Level: 6
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    715
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by 21_9_78 View Post
    DSE issue?
    Dirty Screen Effect

  8. #128
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    @Maddin
    I haven't heard that DSE was acknowledged by Philips. Started several threads here, still not any reaction, even there is not a question asked by a Philips official here.

  9. #129
    New Member
    Points: 677, Level: 6
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Points
    677
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Frustration

    Hi, I have a 52PFL9606K FW v 0.14.93.0 and I'm very frustrated about it.
    It very often hangs, crashes and there are many issues.
    I think, it is a software AND a hardware failure (processor).
    There are EIGHT updates unti now and the end consumer has to do these updates and there is no happy end to see -
    this cannot be !!!
    Every time I thought, that Philips products are good , but now I see it isn't so.
    Tomorrow an TV technician comes to repair my TV, but I think it will be a desaster.
    I will bring back the TV to the store and I will buy another brand TV, my friend bought a SONY and he is happy with it.
    I don't want to be a beta tester for Philips (approx. 3000€ price !!!!!)

    Regards
    Fischi

  10. #130
    New Member
    Points: 715, Level: 6
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    715
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    What dissappoint me is the fact that Philips is not communicating.
    Philips, this is YOUR Forum! Why you don´t use it as a communication Platform (what a Forum should be) to talk about you plans to solve issues and gather information to make your products even better?

    Because of your silence it seems that you are not interested in the complains which has been reported by your customers.

  11. #131
    New Member
    Points: 789, Level: 7
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 161
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    3
    Points
    789
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Maddin View Post
    What dissappoint me is the fact that Philips is not communicating.
    Philips, this is YOUR Forum! Why you don´t use it as a communication Platform (what a Forum should be) to talk about you plans to solve issues and gather information to make your products even better?

    Because of your silence it seems that you are not interested in the complains which has been reported by your customers.
    I think philips will not find out what's wrong with firmware or hardware failures, so they don't talk about it.

    Customers, you have bought a Tv which istn't working without problems. And there are a lot of problems buildt in a high priced TV-set. Bring it back to the shop, buy another with less problems. Philips will learn about it.

    Don't kidding

  12. #132
    New Member
    Points: 677, Level: 6
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    677
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Would like to confirm the issue with 1.4.93 (all versions so far) needing to switch off Natural Motion on my "Gold", after each start. IMHO the 7956K is not loading the user defaults properly

    Ps: usually after each start I use picture smart control to flip once forth and back...

  13. #133
    Bronze Member
    Points: 754, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    13
    Points
    754
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The lack of response from Philips, or sign of a new firmware upgrade, are extremely disappointing. On my 46PFL9706 I suffer from:

    1. TV restarting randomly (screen blank for several seconds, usually 1 or 2 times per day)
    2. Settings not properly restored after power cycle. It seems to me that PNM is 'partially on' even when it shows to be off, and this actually makes the local dimming behaviour very erratic until you manually turn the PNM setting on and then off again.
    3. Dirty Screen Effect. Quite noticeable on a complete white screen (tested via PC), and also while watching sports.

    I called Philips today who claimed 'not to have heard of any of these issues'. I was very critical of this and suggested they read their own forum. Hope to hear back soon, else I will escalate this as much as I can.

  14. #134
    Silver Member
    Points: 1,470, Level: 10
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    50
    Points
    1,470
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    for me this firmware is still in alpha stage, not even in beta, but alpha

  15. #135
    Bronze Member
    Points: 1,734, Level: 11
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    49
    Points
    1,734
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Very disappointing that Philips expects of its premium customers for so long this bad software!
    I can not understand why not, at least little by little things are the worst off?
    You must not do everything at once, but quickly fixed once one mistake after another, because that's asking too much?
    But ye have received from your customers the complete waste of money, now give us a decent TV with no errors!

    (Google Translator)

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 79
    Last Post: 12-22-2011, 06:18 AM
  2. Replies: 155
    Last Post: 12-14-2011, 01:00 PM
  3. Replies: 23
    Last Post: 10-20-2011, 07:26 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 10-12-2011, 10:37 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 10-10-2011, 07:13 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •