Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 205
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #151
    New Member
    Points: 708, Level: 6
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    2
    Points
    708
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Would be nice if there was more input from the Philips team here....

  2. #152
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It is ridiculous that we have to write here begging the "Philips team" to participate in this discussion and fix the bugs.
    Philips sold us a piece of crap. Philips is supposed to call back all these tvs until they will be able to make a properly working tv set.

  3. #153
    Bronze Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Norway
    Posts
    22
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by edgarcadorim View Post
    I dont know for sure. I bougth this TV 3 weeks ago and I dont feel like risking yet.

    I wont hurt if Philips choose, some members from this forum, to test a new firmware before releasing it. Like a beta version many developers make it. I bet for each member that point a bug in this forum, there is thousants that just get mad and dont ask support or register to post it. So the problem is way bigger that you see. They might not buy/recommend Philips products in the future.
    Philips should take this problem more seriously.
    I totally agree with the last part.
    I will never buy a Philips shit in my life.
    I don't understand how it is possible to sell something that is not working!
    Just imagine you buy a car and from the first day you have to stay at the service with it and practically it is not meant for daily use, just stare at your new car.
    Last edited by nyehehe; 01-24-2012 at 09:06 PM.

  4. #154
    New Member
    Points: 678, Level: 6
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Points
    678
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    55PFL7606 firmware 14.93
    Goggle Translate:

    The TV turns itself off again after 2 hours. No Philips logo at the start. 4 weeks, it worked great. And now? The "Bild" app can not be deleted. Reset brings no improvement.
    The EPG is crap. Every second day new channel to identify. One minute to update the page.
    I hate it.
    Why does not Philips this problem under control?
    Writes the new firmware and do not bring the error of a TV series in the next TV series.
    We are not a beta tester! Philips is probably no value to customer loyalty. That was my last Philips.

    German

    Der TV schaltet sich sich wieder nach 2 Stunden ab. Kein Philips Logo beim starten. 4 Wochen läuft es gut. Und nun? Die Bild App lässt sich nicht löschen. Reset bringt keine besserung.
    Der EPG ist Schrott. Jeden zweiten Tag Kanal neu identifizieren. Eine Minute bis zum Update der Seite.
    Ich hasse es.
    Warum bekommt Philips diese Probleme nicht in den Griff?
    Schreibt die Firmware neu und bring nicht die Fehler einer TV-Serie in die nächste TV-Serie.
    Wir sind keine Betatester! Philips legt vermutlich keinen wert auf Kundenbindung. Das war mein letzter Philips.

    Greetings Shockwave

  5. #155
    Bronze Member
    Points: 709, Level: 6
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    13
    Points
    709
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    The next time I buy a TV the other firm. I also had problems with Philips DVD, and also because of bad Firmware. Shame!

  6. #156
    New Member
    Points: 759, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 191
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    9
    Points
    759
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Just to remember...

    YouTube app is STILL NOT WORKING!

  7. #157
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    what is not working exactly?

    Toengel@Alex

  8. #158
    New Member
    Points: 759, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 191
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    9
    Points
    759
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Until last night, it wasn't even opening.
    My tv is a 40PFL5806D/78

    Edit= Jan 26: Still not opening.
    Last edited by BrunoQuiocca; 01-26-2012 at 08:38 AM.

  9. #159
    New Member
    Points: 704, Level: 6
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Points
    704
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi to everyone. My TV is a 42PFL7606K/02.
    At this moment the IP-EPG page (again) is not reachable. So I neither can record Desperate Housewives nor getting access to my recordings.
    Most of the time even "the network is not reachable", although IP-address is given by the router. Sometimes only a restart helps, some time not.
    Sometimes during "zapping" the sreen getting black, sound stays on. Newstart helps.
    HbbTV implementation is in a alpha development status. Sluggish or hanging, despite a quick internet connection. Playback of larger files from e.g. ZDF-Mediathek often display error messages like "the requested file could not be played back" (free translation from German into English;-).
    Many, many more little but annoying bugs... Next month I'll change from DVB-T to DVB-C and will get a new receiver from the provider. Than the TV will only serve as a simple monitor. I'll hope it can handle its new role.
    Sorry Philips! Nice design, nice picture quality, but very bad software quality!
    musikreaktor
    Last edited by musikreaktor; 01-26-2012 at 08:48 AM.

  10. #160
    New Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HbbTV errors hang TV

    My TV (a 37PFL7606H, firmware 0.14.93.0) hangs everytime any HbbTV error happens. I can't see the error message, because screen goes to black immediately, but sometimes it seems to appear something related to a HTTP error and a missing XML file. I have to turn off /on the TV set to unblock it.

    Location: Spain

  11. #161
    Bronze Member
    Points: 1,162, Level: 9
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 188
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Brasil
    Posts
    29
    Points
    1,162
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    this firmware has been updated once again on youtube did not pay more.
    0.14.93.0 The update has a problem with the wifi-media connect.
    after the date does not work anymore as it was before

  12. #162
    Bronze Member
    Points: 1,162, Level: 9
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 188
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Brasil
    Posts
    29
    Points
    1,162
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    where I get the firmware version
    Q5552_0.10.107.

  13. #163
    Bronze Member
    Points: 749, Level: 6
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands, near Amsterdam
    Posts
    10
    Points
    749
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Firmware v0.14.93.0

    Hi Alex,
    In my experience, there stil may be some bugs in the firmware. Every now and then, there is no sound (I use the headphone output as feed to my audio system, TV speakers are switched off). Switching the TV speakers on and back off, solves this problem.
    Further, I have an Apple TV connected to HDMI-2. This device is no longer visible when I select the 'home' button. I can choose the input with the 'source' button on the remote, and then the device name (Apple TV) is displayed.
    Not being able to choose the input from the 'home' page, means that I can't change/ delete this input.

    47PFL7606

  14. #164
    New Member
    Points: 704, Level: 6
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Germany
    Posts
    5
    Points
    704
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by fmarcano View Post
    My TV (a 37PFL7606H, firmware 0.14.93.0) hangs everytime any HbbTV error happens. I can't see the error message, because screen goes to black immediately, but sometimes it seems to appear something related to a HTTP error and a missing XML file. I have to turn off /on the TV set to unblock it.

    Location: Spain
    Hello fmarcano,
    this happens to my tv very often, IF the TV could establish a working network connection (the lan connection between TV and my home net is always ok). This morning I quickly wanted to check some news with an app but again the TV tries to connect to the network but nothing happened.

    This is very frustrating, user-unfriendly and I hope Philips will eliminate these many errors soon.

    musikreaktor

  15. #165
    New Member
    Points: 1,015, Level: 8
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Israel
    Posts
    9
    Points
    1,015
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    if the download contains an old version, just download again in a different language (files are multilingual)
    If all files are the same - no difference between languages - the download interface is misleading. You should remove the misleading language selection drop down, don't you?.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 145
    Last Post: 02-01-2012, 09:22 AM
  2. Replies: 196
    Last Post: 01-16-2012, 08:18 PM
  3. Replies: 32
    Last Post: 10-21-2011, 05:10 PM
  4. Replies: 125
    Last Post: 04-14-2011, 02:11 PM
  5. Replies: 14
    Last Post: 03-05-2011, 10:40 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •