Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 792, Level: 7
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 158
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    792
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No red standby light - DCM 377

    Hi,

    my Christmas Present this year was a Philips DCM 377. I'm really happy with my new microsystem.

    But i have a question which I haven't been able finding on the internet.

    On the product pictures the standby button is red. On my system the button isn't red. The only color it shows is the blue light when the system is in the ecomode-standby.

    Is the red light broken right from the start or is this normal?

    Best regards

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    http://pww.pcc.philips.com/mprdata/1...2800rk__fp.jpg

    you mean the on/off button is in blue when standby?

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    this is from the manual, seems quite normal:

    Switch to standby mode
    1 Press for over 3 seconds to switch the unit to Eco Power Standby mode.
    » The backlight on the display panel turns off.
    » The blue Eco Power indicator turns on.

    To switch the unit to standby mode:
    1 In Eco Power Standby mode, press for over 3 seconds.
    » The clock (if set) appears on the display panel.

    » The blue Eco Power indicator turns off

  4. #4
    New Member
    Points: 792, Level: 7
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 158
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    792
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hi,

    thank you for your reply.

    yes, i'm talking about the on/off-button.

    you're right. in the eco-mode the button is blue. but that's not my problem or my question.

    where is the red light shown in the product pictures when the system is powered on?

    look here:

    http://www.philips.de/c/audioprodukt...dcm377_12/prd/

    you can zoom the picture and you will see clearly, that the on/off-button is red when the audiosystem is powerd on. on my system it is just "black" or with no red light.

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    ok, but from my past experience, they'll tell you the pic is for reference only.
    or sometimes, if the products are from different patch, it has some diff also

  6. #6
    New Member
    Points: 792, Level: 7
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 158
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    792
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    then it's working normal
    i received today an answear from the german support. they said it's a mistake in the picture and everything is fine!
    thank you for your efforts, kwinnie

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    glad to hear that it s working ok!

Similar Topics

  1. BDP5100/12 Standby mode freeze
    By Jayzon in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 10-20-2011, 11:27 PM
  2. With Screen Saver off, 9600 never enter into auto standby
    By kvic in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2011, 03:05 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 07-23-2011, 03:14 PM
  4. Blinking red light and fireware upgrade
    By Alex33 in forum TV: Software 2009 models (and older)
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2011, 04:32 PM
  5. [Wish] Show A Clock in the BDP display during Standby
    By Toengel in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 4
    Last Post: 05-31-2011, 09:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •