Results 1 to 13 of 13
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 741, Level: 6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Coventry, UK
    Posts
    4
    Points
    741
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    NetTV/ SmartTV Issue - Not working since update

    Hi,

    I'm using a BDP5200, the NetTV feature was been working fine until Friday. On turning it on NetTV had been replaced with SmartTV, but nothing works, it simply states the following when you try to select anything;

    This App is temporarily deactivated
    Discontinued App
    Unfortunately this App is no longer available
    For this reason it will now be removed from your Home Page

    Have tried every day since but no joy... any ideas?

    Thanks.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,590, Level: 70
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 960
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,039
    Points
    51,590
    Level
    70
    Thanks
    156
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    this problem is known... Philips is working on that issue. In the meantime, you can disable the network...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 741, Level: 6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Coventry, UK
    Posts
    4
    Points
    741
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Oh right, thanks - have they made some sort of statement about it, and when they're likely to fix it at all do you know?

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi I´m facing the same problem with my BDP8000/78

    Today I contacted my local support (Brazil) on chat and they had no idea that there has ever been a change in the portal!

    So far I haven´t seen any Philips representant stating anything about it in this support forum!

    The only thing we can do right now is have patience and hope for a swift solution!

    Regards

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi bulletproof1979,

    A Philips representant has just made a statement about it!

    You can read it here:

    http://www.supportforum.philips.com/...4t+work+portal

    At least now we know that they are working on it!

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 869, Level: 7
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Tilburg/ the netherlands
    Posts
    23
    Points
    869
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I had the same problem. For me it was solved when i cleared the Net-TV memory.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by pip View Post
    I had the same problem. For me it was solved when i cleared the Net-TV memory.

    Was the App store and the Internet browser also disabled before you cleared the Net Tv memory?

    What device is it, a BD or a Tv?

    After clearing the Net Tv memory which were the standart Apps showing on the portal?

    Did you have to register all over again after the memory clearance process?

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 869, Level: 7
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Tilburg/ the netherlands
    Posts
    23
    Points
    869
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It was with my BDP5200. I went to configuration and the network. There you have "Clear net-tv memory" or something like that. (My menu is in dutch) i don't have this problem with my philips 42PFL7666 tv.

    I don't know what the standard apps are. But you can always place them back. I think they are still there in the app-galery. And yes, i needed to register all over again. But that is just a small problem for me. Only needed to give it the e-mail i was registred by.
    Last edited by pip; 02-06-2012 at 10:52 PM.

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks for the reply!

    I´m asking because the way that it is right now not even the App Store works!

    I´m afraid of clearing the memory and landing with a blank portal that doesn´t even have the App Store and Internet browser in there, like I saw happen on other posts.

    I also saw that the portal is not the same for all countries.

    Mine is just like this:

    Click image for larger version. 

Name:	Smart Tv portal.JPG 
Views:	214 
Size:	352.0 KB 
ID:	838

    Does yours look like this?

    If it does, I might give clearing the memory a try !

    Regards

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Great News!

    The new portal is now fully functional (at least for me on my BDP8000/78)

    All the icons are working great!

    I must say that I didn't expect things to get working again so fast!

    And it wasn't even necessary to clear the Net Tv memory!

    Philips fixed the problem!

    Regards

  11. #11
    Bronze Member
    Points: 869, Level: 7
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Tilburg/ the netherlands
    Posts
    23
    Points
    869
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Good to hear

  12. #12
    Silver Member
    Points: 3,636, Level: 17
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    195
    Points
    3,636
    Level
    17
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Earthling View Post
    Thanks for the reply!

    I´m asking because the way that it is right now not even the App Store works!

    I´m afraid of clearing the memory and landing with a blank portal that doesn´t even have the App Store and Internet browser in there, like I saw happen on other posts.

    I also saw that the portal is not the same for all countries.

    Mine is just like this:

    Click image for larger version. 

Name:	Smart Tv portal.JPG 
Views:	214 
Size:	352.0 KB 
ID:	838

    Does yours look like this?

    If it does, I might give clearing the memory a try !

    Regards
    It's not needed anymore, but if you do need to clear the memory in the future: the selected apps are stored with your club philips account. So, when you clear and re-register you have the same apps as you had before clearing the memory.
    Actually: I've got a Philips TV and Blu-ray with both NetTV and when I registered the blu-ray, I got exactly the same apps as I had picked on the TV...

    Greets,
    Chris

  13. #13
    Administrator
    Points: 3,811, Level: 17
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 32.0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Awards:
    Calendar Award
    Philips admin's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    32
    Points
    3,811
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    This thread is closed. Please look/post here for any issues with the new Net TV (Smart TV) portal.

Similar Topics

  1. Philips NetTV ends/crashes when getting channel update
    By smart in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 8
    Last Post: 02-16-2014, 07:57 AM
  2. NetTV Opera web browser issue
    By zlatko in forum Smart TV: Software
    Replies: 7
    Last Post: 02-08-2012, 06:16 AM
  3. SmartTV error message - no NetTV access
    By Oriel in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 9
    Last Post: 02-07-2012, 08:38 AM
  4. Unable to upgrade 32PFL8605H/12 television (NetTV not working)
    By JFreak in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 4
    Last Post: 01-14-2012, 09:25 AM
  5. BDP 7500 Mk2 stoped working after update
    By Holla in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2011, 07:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •