Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,519, Level: 10
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    28
    Points
    1,519
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    How can I remove or edit a device???

    I've found Icon to "Add New Device" where I can choose a device (Xbox) and associate with a source (HDMI 2) which now appears as "Games console"

    unfortunately i've added it to wrong source

    How can I remove or edit a device???

    I've tried 3 times and now have 3 'Games consoles'

  2. #2
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    You just have to press Options button(right-down the five way joystick) on the remote control, then select 'Remove'.
    I strongly advice you to read your user manual, or just use the built in HELP

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,519, Level: 10
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Posts
    28
    Points
    1,519
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'll give that a try - I dont get the "right-down the five way joystick" reference?????

    Presumably I just highlight the games console icon and choose "options" TIA

  4. #4
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    I was trying to point the location of the OPTIONS button :-)
    Yes - highlight the input and press OPTIONS.

Similar Topics

  1. Device discovery time
    By smart in forum Apps: SimplyShare & TV Remote Control Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2013, 08:49 PM
  2. can't find device
    By rjmz in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 6
    Last Post: 09-22-2011, 07:44 AM
  3. Is there any way to skip/remove settings on source list?
    By puddox in forum TV: User Interface
    Replies: 9
    Last Post: 05-12-2011, 01:46 PM
  4. Remove a device from the home menu
    By bta in forum TV: User Interface
    Replies: 6
    Last Post: 02-20-2011, 09:33 AM
  5. How can I remove personal data from my NetTV?
    By peu306cabrio in forum Smart TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2010, 07:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •