Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 775, Level: 7
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Points
    775
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP3200 Power Button

    When I press the power button on the remote, the player goes on standby mode and the power button on the player becomes red.

    Is there a way to totally shut down the machine so it doesn't consume any electricity while not in use?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    is there a power button on the device itself not the remote control?
    i guess that will shut your player down... i mean long press the button.

  3. #3
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi slash2,

    The power button will stay red and there is no way to change this. If you press the power button for a longer time it will switch on again.

    Regards,
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Quick button for SleepTimer
    By Hackteck in forum TV: User Interface
    Replies: 7
    Last Post: 09-20-2011, 12:22 AM
  2. 9-button screen does not work
    By henryvme in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 6
    Last Post: 05-29-2011, 12:03 PM
  3. Assign red button
    By daL in forum Smart TV: HbbTV
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2011, 05:11 PM
  4. How to reassign a red button
    By Marc in forum Smart TV: HbbTV
    Replies: 5
    Last Post: 05-21-2011, 08:36 PM
  5. red button is corrupted
    By bta in forum Smart TV: HbbTV
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2011, 08:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •