Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 818, Level: 7
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Points
    818
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Remote control conflict between TV and Air Condition

    I have conflict between remote controls of my new TV 7606 and Air Condition. When I turn on/off the Air Condtion, a TV turned ON. What can I to do? Can I change the frequency in the remote control of the TV?

  2. #2
    Moderator
    Points: 13,966, Level: 35
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 47.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,485
    Points
    13,966
    Level
    35
    Thanks
    1
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    No you cant change the Frequency.
    Only thing you can try is to move the Air Condition/TV to opposite directions so the Signals may not get to the other Device.

    Regards
    Thomas
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Your PC as remote control
    By netdata in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 47
    Last Post: 07-08-2013, 06:39 AM
  2. Replies: 18
    Last Post: 08-07-2012, 05:02 PM
  3. Help with BDP7500B2 remote Control
    By Paulie in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2011, 10:45 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 10-19-2011, 02:11 PM
  5. Remote control problem
    By alessandra.voltolina in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2010, 09:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •