Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    55PFL7606T: Can't use watch TV function

    The TV is connected via HDMI to a digital decoder. I believe the Digital decoder is DVB-C.

    When using the "Search for channels"-function the TV cannot find any channels. Therefore, when I click the "Watch TV" icon (on the home menu) it simply says "No channels installed". However, the decoder works fine if I choose its icon from the home menu. After having changed to it I use the decoders remote to change channels etc.

    Is there any way to make the TV find these channels, thus eliminating the need of the 2nd (decoder) remote control? Ideally I would simply wish to only have to click the "watch TV" function from the home menu and then use the TV remote to change between channels.

    Thanks!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    when you are using the intenal tuner (with "Watch TV" function) you need to connect the antenna cable directly to the TV! Then you need to make a channel search...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the help!
    However, I am unable to connect the satellite cable (from the parabola) to the TV directly as it doesn't fit the 75 ohm antenna socket. Should I connect the satellite cable to the decoder and then connect the TV to the decoder using a coaxial cable? Or should I find a satellite-coaxial konverter and attempt to connect the satellite-cabel directly to the TV?

    I am inquiring as I don't currently have these accessories and wish to purchase the right thing

    Thanks again!

Similar Topics

  1. Missing function - Watch satellite
    By BlogYourEarth in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2011, 02:31 PM
  2. TV 40PFL6606D/78 pause function
    By Dudusat in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2011, 08:52 AM
  3. Watch TV vs. DVB-S
    By upD8R in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2011, 12:16 PM
  4. watch tv and desktop at the same time
    By zoran in forum TV: User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2011, 09:05 PM
  5. E-m@il on TV, account memory function does not work
    By Jan Mensink in forum Smart TV: Apps
    Replies: 8
    Last Post: 12-21-2010, 09:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •