Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    55PFL7606T: Can't use watch TV function

    The TV is connected via HDMI to a digital decoder. I believe the Digital decoder is DVB-C.

    When using the "Search for channels"-function the TV cannot find any channels. Therefore, when I click the "Watch TV" icon (on the home menu) it simply says "No channels installed". However, the decoder works fine if I choose its icon from the home menu. After having changed to it I use the decoders remote to change channels etc.

    Is there any way to make the TV find these channels, thus eliminating the need of the 2nd (decoder) remote control? Ideally I would simply wish to only have to click the "watch TV" function from the home menu and then use the TV remote to change between channels.

    Thanks!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,193, Level: 69
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 957
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,960
    Points
    50,193
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 168 Times in 150 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    when you are using the intenal tuner (with "Watch TV" function) you need to connect the antenna cable directly to the TV! Then you need to make a channel search...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for the help!
    However, I am unable to connect the satellite cable (from the parabola) to the TV directly as it doesn't fit the 75 ohm antenna socket. Should I connect the satellite cable to the decoder and then connect the TV to the decoder using a coaxial cable? Or should I find a satellite-coaxial konverter and attempt to connect the satellite-cabel directly to the TV?

    I am inquiring as I don't currently have these accessories and wish to purchase the right thing

    Thanks again!

Similar Topics

  1. Missing function - Watch satellite
    By BlogYourEarth in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2011, 02:31 PM
  2. TV 40PFL6606D/78 pause function
    By Dudusat in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2011, 08:52 AM
  3. Watch TV vs. DVB-S
    By upD8R in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2011, 12:16 PM
  4. watch tv and desktop at the same time
    By zoran in forum TV: User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2011, 09:05 PM
  5. E-m@il on TV, account memory function does not work
    By Jan Mensink in forum Smart TV: Apps
    Replies: 8
    Last Post: 12-21-2010, 09:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •