Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3

    NetTV Opera web browser issue

    I want to report an issue I encountered with NetTV's Opera web browser on my 52PFL9606 running the latest FW 000.014.093.000.
    When trying to access URL of the following type www.xxxx.com/~yyyy/zzzz/ the browser does nothing. I press "go" screen button but browser does not react in anyway. If I try to access the same URL www.xxxx.com, but without "~yyyy/zzzz/" there is no problem. There is no error message or any kind of hint what is going on. Any ideas?

    PS. I couldn't fint a relevant topic to post this issue, so if moderators find a proper place for it it will be good to move it.

  2. #2
    New Member
    Points: 693, Level: 6
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland, Krakow
    Posts
    1
    Points
    693
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm developing applications for NetTV and once couldn't get a page to load.

    It occured, that before visiting any webpage, device asks philips servers for permission.
    I couldn't make my device visit a page hosted on my machine (it wouldn't accept IP address as URL).
    As far as I can remember there was also a problem with some characters in URL, but this one I'm not 100% sure.

    Maybe your problem has something to do with this "feature"?

    I know I didn't answer your question directly, but hope I have pointed you in a good direction.

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    @wojteks27
    Thank you! It is certainly a hint what might be the problem. I hope somebody from Philips answers, but it looks that is not the purpose of this forum....

  4. #4
    Moderator
    Points: 18,097, Level: 41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 853
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,770
    Points
    18,097
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    I'm looking into this and will come back to you as soon as i have an answer for you.

    Regards
    Thomas

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    @Thomas
    Thank you Thomas!
    It is good to know that somebody is at least paying attention to what we write here.
    Can you please have a look and present the issue described in following threads to Philips support:
    http://www.supportforum.philips.com/...-inhomogeneity
    http://www.supportforum.philips.com/...-(2011-models)
    http://www.supportforum.philips.com/...3249-46pfl9706

    This is very annoying defect and it seem to be affecting the TOP models of company. I fully understand that probably that is generic flaw of panels used, but we need to know Philips official opinion!
    Thank you for your time here!

    Best regards,
    Zlatko

  6. #6
    Moderator
    Points: 18,097, Level: 41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 853
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,770
    Points
    18,097
    Level
    41
    Thanks
    3
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    i checked the behavior and i can not see any Issues in this.
    It just works...
    If it does not for you, please create a Video showing whats happening on your TV.

    Regards
    Thomas

  7. #7
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    @Thomas
    Double checked it - not working, the browser does not even try to resolve the domain name. When I press "Go"(arrow on the roght) I am returned back to enter URL line with cursor blinking. I created a video(in which actually is nothing to see), but mp4 is not among the valid file extension for this forum attachments. I don't have Youtube account to share the video.

    PS. Can you please comment on the DSE issue that I gave you links to above? If you can not speak about it in public, just say that you can not comment, but give us a sign you are aware of our writings.
    Last edited by zlatko; 02-01-2012 at 06:15 PM.

  8. #8
    Silver Member
    Points: 2,538, Level: 14
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!
    zlatko's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    152
    Points
    2,538
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    3
    I have made some checks - so issue IS with authorisation. I am using basic auth. and TV browser just does not know how to present the authorisation dialog. After I removed user/pass requirements from .htaccess, leaving only IP access list ON I am able to successfully view the web page.
    Thank you for your time Thomas!

Similar Topics

  1. [Wish] Picasa: Watch shared web albums
    By smart in forum Smart TV: Apps
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2011, 11:35 AM
  2. web control on hts5581
    By mychrislo in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2011, 05:44 AM
  3. Suggestion: UI/File browser improvements
    By spitfire in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2011, 01:24 AM
  4. How to scroll in browser?
    By uawg007 in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2011, 08:46 AM
  5. Flash player in the browser ???
    By matsagos in forum Smart TV: Software
    Replies: 11
    Last Post: 01-17-2011, 07:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •