Results 1 to 7 of 7

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 778, Level: 7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    3
    Points
    778
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Stuck on Terms & Conditions Screen

    Goodevening everyone,

    I have been experiencing a big problem with Net TV for a couple of weeks. I just can't get past Terms & Condition screen no matter what I try. It used to work before. I tried several firmware upgrades (44, 45 and 46).

    It worked when I bought the TV 6 weeks ago. After an upgrade of firmware the Net TV channel frooze everytime so I upgraded again when the new firmware was available, but the problem changed. When I click Net TV it takes me to the Terms & Conditions screen which automatically scrolls down. Than no matter how many times I reload the page or press OK, it wont go any further. I even read all the terms (lol!) and waited when it was done scrolling.

    How can I fix this knowing that I did erase Net TV's memory several times. My TV is a 37PFL8605K/02

    Thanks for your help!

    Robbin

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,310, Level: 9
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41
    Points
    1,310
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Search for downgrade in forum. Downgrading the software and then upgrading to the newest version "repairs" this problem. See "sticky notes" about downgrading !

  3. #3
    New Member
    Points: 778, Level: 7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    3
    Points
    778
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Philips says downgrading can damage your tv and you will lose your warranty. There's no other solution?

  4. #4
    New Member
    Points: 742, Level: 6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Turkey
    Posts
    3
    Points
    742
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I have the same problem with 42PFL7695H model for last 2-3 firmwares. I can not detect if it is a soft problem or a hardware problem.

  5. #5
    New Member
    Points: 1,299, Level: 9
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ITALY
    Posts
    1
    Points
    1,299
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Same problem with 32PFL8605H/12. I think is a firmware problem. Philips solution is "contact repair center" but some forum members say is possibile to solve it doing a downgrade/upgrade firmware.
    See:
    http://www.supportforum.philips.com/...-connect/page5

  6. #6
    New Member
    Points: 588, Level: 6
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Points
    588
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Good evening everyone,
    same problem with 32PFL9705M/08, suddenly appeared after a net tv memory clean.

    I tried:
    sw update to 000.140.047.000
    factory reset
    memory clean
    but they didn't solved.

    I contacted Philips by email, but the guy that called me said that "probably is a server error", and that "I have to wait". I'm really not sure that this is the problem (I'm pretty sure that this is NOT the problem)...
    The cost of this tv was really expensive, and this problem is for me unacceptable and very stressful for me!

    Please is there someone that can help me?

    Robbin, Visigallia, Peer: did you solved??

    many thanks
    best regards to all!!!

    PS as written somewhere, I tried to downgrade the SW, but if I put the USB stick on TV, the SW update doesn't start: I think the TV "read" the SW code in the autorun.upg file and doesn't let the downgrade...

Similar Topics

  1. TV stuck in PC mode
    By pio4lfe in forum TV: Other
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2012, 08:06 PM
  2. hts 7140 dvd stuck
    By netsofijn in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2012, 03:16 AM
  3. WAC700 Speaker & AMP board
    By caolsheep in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2011, 01:45 PM
  4. TV stuck in a service mode?
    By kwalsh24 in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2011, 03:40 PM
  5. Terms of use
    By Philips in forum Welcome Page
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2010, 10:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •