Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 753, Level: 7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    East Sussex
    Posts
    1
    Points
    753
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    digital switch over

    I have approx 53 digital channels installed and 17 analogue, yet i can only access/view the analogue channels. How do i switch over?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    please mention your TV model and the installed firmware (also update to the latest one).

    Can you see the digital channels in the overall channel list?

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,664, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    57
    Points
    2,664
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    digital switch over means:
    analogue will stop in June 2012, then you will receive only digital channels.

    it is planned for 13 June in your region.

Similar Topics

  1. HTS9221: Switch radio to mono?
    By KinkyGG in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2011, 06:26 AM
  2. No screen switch off at TuneIn Radio
    By hayclabbers in forum Smart TV: Apps
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2011, 01:03 PM
  3. Does anybody know myremote can switch the source?
    By doumeki in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2011, 04:41 AM
  4. Firmware switch
    By Tenshi8x in forum TV: MHP (Multimedia Home Platform)
    Replies: 1
    Last Post: 09-07-2011, 09:31 AM
  5. Green Led light doesn' switch off
    By lorendok in forum TV: Other
    Replies: 4
    Last Post: 03-19-2011, 04:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •