Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 742, Level: 6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sintra, Portugal
    Posts
    2
    Points
    742
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Losing Sound when swiching to 3D

    Hello All

    Recently I got a Smart 3D TV (37PFL7606H/12). Normally I use a Satellite Box and a PC (Mac Mini) as a player.

    Everything works perfectly when I am seeing 2D. But when I switch to 3D, Side by Side, using the Mac Mini as a player, I lost the sound. The player I use on my Mac is the VLC reading MKV files.

    The MacMini is connected to the TV using DVI>HDMI. The sound is connect using an audio cable mini jack.

    Any help appreciated.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,097, Level: 72
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 453
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,178
    Points
    55,097
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    did you installed the latest firmware 14.93?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 742, Level: 6
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sintra, Portugal
    Posts
    2
    Points
    742
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    It worked

    Hi

    Thank you. It worked.




    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    did you installed the latest firmware 14.93?

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. Replies: 8
    Last Post: 12-21-2011, 11:30 AM
  2. losing audiosettings after Stnby
    By Stormen in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 10
    Last Post: 11-12-2011, 11:31 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 10-25-2011, 08:51 AM
  4. Losing sound with my new 42PFL5405H, take it back?
    By shasoosh in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2011, 01:56 PM
  5. losing video signal
    By bvdbos in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 11:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •