Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 814, Level: 7
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Kaunas/Lithuania
    Posts
    5
    Points
    814
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation 42PFL4606H/58 channel language problem

    Hello, I have a problem with a language of my channels. When I select a language e.g. Russian(language of channel is English) and when i move to other channel and go back to that where i change the language the language becomes English again. So how I can save the language I selected for my channel?

    P.S. Sorry for my bad english =]]]

  2. #2
    Moderator
    Points: 15,926, Level: 38
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 524
    Overall activity: 88.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,631
    Points
    15,926
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    What do you mean by "changing the language"? How exactly did you do that?

    Regards
    Thomas
    Forum Mod

  3. #3
    Moderator
    Points: 1,938, Level: 12
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 212
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    117
    Points
    1,938
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Hi Bondas25,

    First of all welcome to the Forum. In second place let me tell you two things about TV settings:

    1- You cannot store a specific audio language per channel
    2- You CAN set a preferred audio language in the Home>Setup>Channel settings>Languages submenu. This setting works like this:

    You set, for example, primary language to English and secondary to Russian. Then as you go into a channel the TV will check if on the available audio tracks there is one or the other. If english is available it will be selected first, otherwise TV will look for Russian audio track. If neither is available it will select the first audio available on that channel.

    Hope this is clear.

    Regards,

  4. #4
    New Member
    Points: 814, Level: 7
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Kaunas/Lithuania
    Posts
    5
    Points
    814
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    thanks sngbcn, you solved my problem

Similar Topics

  1. 42PFL4606H/58 - Major issues with current FW (2.07)
    By dezz in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 61
    Last Post: 06-13-2012, 01:29 AM
  2. usb subtitles problem 32pfl3606H/58
    By spyro in forum TV: User Interface
    Replies: 4
    Last Post: 12-15-2011, 05:22 PM
  3. 42pfl3606h/58 subtitle problem
    By klitosa in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2011, 11:05 AM
  4. 42PFL4606H/12 - screen lag issues with PS3
    By Siimon in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2011, 03:14 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-09-2011, 01:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •