Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,910, Level: 12
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24
    Points
    1,910
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Bug adjust menu while using NetTV

    Hi,

    I want to report a bug:

    When I'm using NetTV and press the ADJUST button to change i.e the aspect ratio or the color setting, the TV freeze after about 20 seconds and resets. After that it returns to the last viewed channel.
    When I enter the ADJUST menu, and change the setting really quick and return to NetTV things work fine.
    Please fix this.

    With kind regards,
    Huub
    Last edited by Huub; 09-05-2010 at 11:13 AM.

  2. #2
    Silver Member
    Points: 3,306, Level: 16
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Points
    3,306
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    What type of TV do you have? What do you mean with the "adjust" button, is this the "home" button? My experience is that you have to do all your settings (color settings, sound-tone, aspect ratio) before you enter Net TV.

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,910, Level: 12
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24
    Points
    1,910
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a 32pfl8605H/12. The button mentioned is the one with the 3 vertical bars. In Dutch it's called "Aanpassen".
    The button is used for quick access to Ambilight, Aspect ratio and color setting. It doesn't seem stable while using NetTV.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 3,306, Level: 16
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    64
    Points
    3,306
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5

    There is new software for your TV.

    There is new software for your TV.
    You can find it here.

    Perhaps this solves your problem.
    If installing this software is to difficult for you, then just wait. Philips also offers automatical software upgrades.

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,910, Level: 12
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24
    Points
    1,910
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I installed the latest firmware ( 000.075.059.000) immediately after my TV arrived. I found this bug after installing the latest firmware.
    But thanks for your link and help anyway!

  6. #6
    Silver Member
    Points: 2,664, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    57
    Points
    2,664
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    Huub,
    picture format for NETTV is fixed and cannot be adjusted via picture format.

    there is another option is you like to change picture size for NETTV.
    via option button, you will find also zoom page.
    here you can zoom on the NETTV page if you like.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 1,910, Level: 12
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 240
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    24
    Points
    1,910
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Hansje,

    I don't want to change the picture format of the NetTV interface. I only want to change the format, color and soundsettings of the selected item. For instance I want different settings while watching nos.nl or videoland.nl
    I don't want to change the settings in the HOME menu, because the Adjust button is designed for quick acces.

    By the way, I found out that some of the NetTV items work fine with the Adjust button, while others make my TV to crash and reset.

  8. #8
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by Huub View Post

    By the way, I found out that some of the NetTV items work fine with the Adjust button, while others make my TV to crash and reset.
    I can confirm!

  9. #9
    Diamond Member
    Points: 50,311, Level: 69
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 839
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,965
    Points
    50,311
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    is this reproduceable with a certain Net TV app?

    Toengel@Alex

  10. #10
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    is this reproduceable with a certain Net TV app?

    Toengel@Alex
    Hi Alex,
    yes its reproduceable. Read your own Fred about SW 140.40. There are at least 3 persons you can confirm and reproduce the issue!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •