Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 853, Level: 7
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    11
    Points
    853
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    how to force display of new id3 tag information

    Model SA2RGA04
    The id3 tags can be successfully edited on this model, and saved. Powering it off and on again shows the "update" bar working quickly as normal but the display still shows the old information. The USB link to the computer shows that the new information is saved on the device.
    If I add a few new tracks, the update bar then takes much longer to finish and all the new id3 tag information appears in the unit display, so my question is:
    Is there a way to force a display update on the unit without having to add tracks?

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,077, Level: 8
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    London
    Posts
    31
    Points
    1,077
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Have you tried resetting the unit at all? If you allow the player to 'update' it should work. When I change the ID3's it takes a while to update, but next time i use my player all info is correct.

    Maybe if it doesn't just do a RESET cos it doesn't delete or reformat the player or anything? Worth a go!

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 853, Level: 7
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    11
    Points
    853
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by SoundWave View Post
    Have you tried resetting the unit at all? If you allow the player to 'update' it should work. When I change the ID3's it takes a while to update, but next time i use my player all info is correct.

    Maybe if it doesn't just do a RESET cos it doesn't delete or reformat the player or anything? Worth a go!
    Yes that's a good idea to try the reset button, I'll try it tonight. My normal settings aren't too different from the factory defaults so it's not much of an inconvenience.
    I also wondered if I could delete the display file in the unit which would then force a re-index at the next switch-on. Need to find out which file that is first....

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 853, Level: 7
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    11
    Points
    853
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    working solution

    Quote Originally Posted by zaentzpantz View Post
    Yes that's a good idea to try the reset button, I'll try it tonight. My normal settings aren't too different from the factory defaults so it's not much of an inconvenience.
    I also wondered if I could delete the display file in the unit which would then force a re-index at the next switch-on. Need to find out which file that is first....
    Yes, after several editing sessions to shorten the id3 tag information (for easier viewing on the small display) the RESET button is the best way to force the new information to be recognised.
    *** Maybe a good point to include in the next software update is a scan for new id3 info and update automatically? ***

Similar Topics

  1. BDP7600: Please use title information of MKV files
    By upsh in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 10-10-2011, 07:47 PM
  2. ZDF Mediathek force 2009 TV series to reboot
    By Toengel in forum Smart TV: Apps
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2011, 05:10 PM
  3. Muse looses all information after power off
    By prulleke in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2011, 11:44 AM
  4. Program information feature stopped working
    By lobota in forum Smart TV: IP-EPG, HbbTV, MHP
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2011, 12:00 PM
  5. [Wish] More Information and Control over BD-Live-Memory
    By Toengel in forum Blu-ray: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2011, 09:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •