Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation YouTube not working on 42PFL6007/T12

    Hi!
    TV: 42PFL6007/T12

    The general YouTube app menu works, but once I select a video it only buffers some 10s and then (despite the play button being active (i.e. the pause button is visible on the on-screen-control)) nothing happens - simply a black screen.

    Have reinstalled youtube app, updated the app, restarted TV and restarted internet. Still doesnt work.

    What is wrong? How can I fix this?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,398, Level: 72
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 152
    Overall activity: 37.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,186
    Points
    55,398
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    which firmware is installed on your TV (latest is 133.5).

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi and thank you for your fast reply!
    Forgot to mention that I updated the TVs firmware:
    Firmware: QF1EU-0.133.4.0

    When I try updating it says that there is no new update for my TV.

    Kind regards

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi again!
    Now the Youtube app spontaneously started working - both audio and video. However, during the same session it has stopped working (with remaining functioning internet connection). Now it buffers ca 20seconds, plays audio for around 5s, but no video plays.

    Would be grateful for any advice!

  5. #5
    Silver Member
    Points: 2,664, Level: 14
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    57
    Points
    2,664
    Level
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    5
    hello,
    you make probably use of wireless connection.

    can you try the same thing with wired connection?
    if this runs fine then your wireless connection is the problem.
    you could try then to change the wireless channel of your router (G or N?)

  6. #6
    Bronze Member
    Points: 846, Level: 7
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    13
    Points
    846
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi
    No, I am entirely certain that I am using the wired connection (changed the wireless pw etc).

    Its hard to determine causality when these things occur, but after emptying the internet cache the app started to work. That could be coincidental, or it could be the solution.

    Irrespectively right now its working. All in all it the youtube tv app, albeit the most useful smarttv app to date in sweden, seems to be rather unstable....

  7. #7
    New Member
    Points: 127, Level: 1
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Córdoba, Argentina
    Posts
    2
    Points
    127
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, I have the same issue. Wired connection, but I can't get online videos from youtube.
    1) Very low download speed (no problem in Laptop or iPad, same network)
    2) Very short cache time

    Any help?

Similar Topics

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-01-2013, 03:16 PM
  2. 40PFL8606 .avi NOT working on DLNA but working on USB
    By youplaboom in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 22
    Last Post: 08-21-2012, 10:12 AM
  3. 46pfl9706/t12 sw 014.093 red blinking diode
    By flajor in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2012, 07:46 AM
  4. YouTube not working
    By gceregatti in forum Smart TV: Apps
    Replies: 8
    Last Post: 02-15-2012, 10:22 AM
  5. youtube is not working correctly.
    By cnieva in forum Smart TV: Apps
    Replies: 1
    Last Post: 02-14-2012, 11:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •