Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 61
  1. #1
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Exclamation IP-EPG by gracenote does not work

    Hi users,

    here in germany the IP-EPG does not work at my 40pfl7605h/12 at FW 140.46.
    Maybe its due to some server problems.

    The last time I use my IP-EPG it works normal and was powered by tvtv. Now its powered by gracenote and does not work. Maybe something goes wrong with the transfer from tvtv to gracenote. Since the gracenote logo is placed at the IP-EPG page instead of tvtv there have some changes in a manner of engineering be done and not only some commercial changes.

    Regards
    bta

  2. #2
    Moderator
    Points: 30,870, Level: 54
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 1,080
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!25000 Experience Points
    Philips - Mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    423
    Points
    30,870
    Level
    54
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    Yes, IP-EPG is down.

    We installed an update, but it fails.
    We are performing a roll-back.
    Expect it active in about one hour.

    Sorry.
    Forum Mod

  3. #3
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Hi Mark,

    ok one hour - I will test it

    Till 20:00
    regards bta

    oh my God - it's 20:02 and the IP EPG is not on again
    20:04 something happens - I select reload page - nothing
    20:06 running dots - oh I'm so nervous - what will happen
    20:07 tvtv log is on my screen but no programm information
    20:09 again open IP-EPG - I feel electrified
    20:10 Channel logos are back
    20:11 The Channel logos are gone again but Q-Tom shows Lady Gaga - 100 x better that the RTL Logo
    20:12 Start Trek at Tele 5 - PiP is back - Data sleeps
    20:13 Data is awake - thats much better than the IP-EPG
    20:14 Crusher says something - it put the Volume down as fast as possible
    20:15 One more episode of star trek - red alert - a problem with their plasma injectors
    20:16 shit - server to busy - white screen no pip, no star trek
    20:17 home - watch tv - a crew member that I'v never seen before is dead - intro: these are the adventures ...
    20:18 server still to busy
    20:20 damn, the work load for the server seems enormous
    20:22 Diana and Worf talking about the suicid of the unknoen crew member
    20:24 PiP is back but no IP-EPG
    20:26 Hint for hard working engineers: The "restore function" is described in the windows help files
    20:27 the unknown crew member has left a girl friend
    20:28 the unknoen crew member was at the ncc 1701 D since the the enterprise was built at planetia utopia - I want these drugs too
    20:29 again program logos at IP-EPG
    20:30 Crusher suks
    20:31 ahhhm - Mark your hour is left
    20:32 server is too busy again - this time it was Crusher - I'm serious it's her fault that this server is too busy.

    ok guys - let's try it again later

    20:40 have read other posts - and restart the tv
    20:41 did not know so far that worf drinks tequilla
    20:42 NetTV runs bit IP-EPG do not
    20:43 It must be Crusher

    20:52 Worf is going to kiss Diana - and guess what - Crusher distrubs them - damn
    20:53 BTW: IP-EPG from tvtv is up again - and after the episode of star trek another episode will be broadcasted at 21:15 - I'm sure Crusher will destroy someting at the enterprise.

    enjoy your TV its fun
    Last edited by bta; 01-12-2012 at 07:18 PM. Reason: Crusher destroys the IP-EPG server

  4. #4
    New Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Ok so the IP-EPG will be online today?? Please made it possible to record when using the DVB-T EPG too. That's the only way to have a solid recording solution.

  5. #5
    morma
    Guest
    Hope it will be fixed soon, i can't watch my saved movies from my HDD till the EPG's fixed (42PFL7606H) . Would be great if the PVR function itself would work offline, if it's possible over firmware update.

    So i could use the PVR even if the EPG is down.

  6. #6
    Moderator
    Points: 30,870, Level: 54
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 1,080
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!25000 Experience Points
    Philips - Mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    423
    Points
    30,870
    Level
    54
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    IP-EPG is up now
    Forum Mod

  7. #7
    New Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Well I had no idea that you have to be online with a working EPG to view saved movies. This must be the most stupid thing ever created. Just an example how stupid it is:
    You watch a saved movie then suddenly the EPG or your broadband goes offline -> You have to wait until it's online again. ->You will be a Philips hater...

    I thought that Philips wanted to have satisfied costumers. This will only creates haters.

  8. #8
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by Philips - Mark View Post
    IP-EPG is up now
    No it is still down in germany. a nice picture says in different languages that due to an upgrade it is down

  9. #9
    New Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    "server is too busy"

    Well one more thing for the stupid IP-EPG recording feature. You can't record in Standby mode when using the USB dongle for the internet connection cause the USB dongle are not "online" when the TV is in Standby mode .

  10. #10
    Moderator
    Points: 30,870, Level: 54
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 1,080
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!25000 Experience Points
    Philips - Mark's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    423
    Points
    30,870
    Level
    54
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by DerShortyy View Post
    No it is still down in germany. a nice picture says in different languages that due to an upgrade it is down
    Please restart your TV. It stopped getting the EPG loaded after several attemps, that is why you still see the maintenance message.
    Forum Mod

  11. #11
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by Philips - Mark View Post
    Please restart your TV. It stopped getting the EPG loaded after several attemps, that is why you still see the maintenance message.
    Thank you. now it works! Please get back to my PM

  12. #12
    New Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    9
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    And the "server is too busy" msg then? Will it disappear after a restart?

  13. #13
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    252
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips - Mark View Post
    Please restart your TV. It stopped getting the EPG loaded after several attemps, that is why you still see the maintenance message.
    Sorry the restart did not help - see the update at this post

    Restart the TV once more - and IP-EPG works again - see also update at this post

    Yours
    bta
    Last edited by bta; 01-12-2012 at 07:46 PM. Reason: old tvtv IP-EPG is on again

  14. #14
    New Member
    Points: 714, Level: 6
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    2
    Points
    714
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Im still getting a 500 error and a 400 bad request. I've restarted the tv twice now and no difference. Is this due to the update? My network is ok and net tv apps work.

  15. #15
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 175 Times in 156 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    wait 2 minutes after you press the standby button. Also wait 2-3 minutes after you restart the TV before you access the IP-EPG.

    Toengel@Alex

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. BUG: "Back" doesn't work at IP-EPG
    By bta in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 60
    Last Post: 01-05-2013, 03:14 PM
  2. Spanish IP-EPG
    By miguellopez154 in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 11
    Last Post: 09-25-2012, 10:04 AM
  3. New Program Guide! (IP-EPG).
    By Philips in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 151
    Last Post: 01-08-2012, 12:41 PM
  4. IP-EPG doesn't work anymore (after working more than one year)
    By ahasver in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 48
    Last Post: 03-16-2011, 08:52 PM
  5. TV-Channellising in IP-EPG
    By bta in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 7
    Last Post: 02-08-2011, 11:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •