Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,621, Level: 11
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Poland
    Posts
    40
    Points
    1,621
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question HTS9140 software upgrade question - MCU3

    While upgrading there is information about flashing particular units, eg. DOCK, MCU1, MCU3 etc. I wonder, what does MCU3 stand for as this one never gets upgraded?

  2. #2
    Moderator
    Points: 79,702, Level: 87
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 448
    Overall activity: 46.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    819
    Points
    79,702
    Level
    87
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Topic moved to Forum -> Blu-ray Forum -> Blu-ray Product Support -> Software
    Forum Mod

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    when upgrading you see this info?
    cuz normally when you are upgrading the firmware, it just shows firmware updating, please wait ?

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    I have seen this also since a friend of mine has one. At the end of the day I think it has to with some components inside but what is the difference. His device works perfect and so does yours no?

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,621, Level: 11
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 229
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Poland
    Posts
    40
    Points
    1,621
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by kwinnie View Post
    when upgrading you see this info?
    cuz normally when you are upgrading the firmware, it just shows firmware updating, please wait ?
    Yes, I see this while upgrading, anyway, I was just curious what does it mean.

  6. #6
    New Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Spain
    Posts
    2
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I can see this acronyms too, and I doesn't understand what they means.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •