Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 654, Level: 6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Points
    654
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    honestly speaking. It's too easy (in this whole thread) to look only at other equipment (router etc) and not at the NP3300.
    The router is a Swisscom Centro grande (Motorola). Distance to the NP3300 = 5m. No walls. Wifi configured according to the hints in this forum (fixed IP, non-crowded channel, etc). I tried to rotate the NP3300 as well as the router. Doesn't matter what I do: the NP3300 has a very volatile poor connection. E.g. no movements in the room, nothing changes, within 1 minute, the signal strength at the NP3300 varies between complete lost of connection to 3 bars. An iPad, an iPhone, a laptop, another wifi radio have full signal strength when I put them at the same place as the NP3300. To answer the next question: yes the poor connection stays the same even when I switch off all other wifi devices than the NP3300.
    I'm really anoyed about this device. It's only the NP3300 which has this heavy connection problems.

  2. #17
    New Member
    Points: 690, Level: 6
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Points
    690
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by stbn View Post
    Hi,
    honestly speaking. It's too easy (in this whole thread) to look only at other equipment (router etc) and not at the NP3300.
    The router is a Swisscom Centro grande (Motorola). Distance to the NP3300 = 5m. No walls. Wifi configured according to the hints in this forum (fixed IP, non-crowded channel, etc). I tried to rotate the NP3300 as well as the router. Doesn't matter what I do: the NP3300 has a very volatile poor connection. E.g. no movements in the room, nothing changes, within 1 minute, the signal strength at the NP3300 varies between complete lost of connection to 3 bars. An iPad, an iPhone, a laptop, another wifi radio have full signal strength when I put them at the same place as the NP3300. To answer the next question: yes the poor connection stays the same even when I switch off all other wifi devices than the NP3300.
    I'm really anoyed about this device. It's only the NP3300 which has this heavy connection problems.
    Hi stnb
    You speak to me from the soul. I have a repeater in the same power outlet as the NP3300. There are no 80 cm between the NP3300 and the repeater. And yet, sometimes the bars go back from 4 bars to 2 bars. With all other WiFi devices I have full reception without a break. There is nothing wrong with our routers, the NP3300 has a problem.
    Greeting Asterix

  3. #18
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Dear users,

    We have noted your case and we are currently looking into this. We will update you if we have more concrete information.

    Kind regards,
    Forum Mod

  4. #19
    New Member
    Points: 654, Level: 6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Points
    654
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    thanks! When can we expect support from your side? The device is currently unusable. Hope you can image that I'm a bit upset, since I payed a lot of money for a brandnew device which is not working at all. Reason for this is the device and nothing else.
    Thanks for your support.

  5. #20
    New Member
    Points: 651, Level: 6
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Uppsala/Sweden
    Posts
    1
    Points
    651
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Any news with this issue? I have exactly the same problem. The radio is in the kitchen and all other wifi devices have full signals. The streamier, however, looses connection frequently, crashes completely and has in general a low signal.

    I have a Netgear WNR3500L router and I increased the transmission power to incredible 100mW and still it's not much better. This is really a shame ...

    Another thing: Why does the device have to ask whether it should connect to the internet if it is not connected? Isn't that natural that you want to do that if you select internet radio? There is often even a second question after that. It's annoying that I have to click OK many times before finally coming to the list of radio stations.

    Yet another annoying thing is that the software seems to crash on a daily basis. The only thing that helps is to disconnect the power cable and to plug it in again. There should be an update soon!

  6. #21
    New Member
    Points: 654, Level: 6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Points
    654
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Philips,
    any news here?? Still not working! Everyday connection losses and complete crashes of this buggy device ...

  7. #22
    Moderator
    Points: 10,990, Level: 31
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 260
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience Points
    Philips - Remko's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    555
    Points
    10,990
    Level
    31
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 2 Posts
    Rep Power
    10
    Hi All,

    We are still investigating this issue and are doing various tests.

    As said on the 13th once there is more concrete information we will let you know.

    Kind regards,
    Forum Mod

  8. #23
    New Member
    Points: 654, Level: 6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Points
    654
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Remko View Post
    Hi All,

    We are still investigating this issue and are doing various tests.

    As said on the 13th once there is more concrete information we will let you know.

    Kind regards,

    Would be nice to get an indication when we can expect a solution from your side. We payed a lot of money to you for buggy devices which have severe problems and do not work. Please put yourself for a second in our position. You would be as upset as we are. So, do you have an indication when our expensive dust traps will turn into working wifi music players?
    Thanks!

  9. #24
    New Member
    Points: 654, Level: 6
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 96
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    9
    Points
    654
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, for your info: I finally got info from Philips customer support that they are not able to provide a solution for the technical issues I'm facing with my NP3300. We agreed that I will get a repayment of the purchase price. It's a pity, but thanks to Philips for this solution.

  10. #25
    New Member
    Points: 690, Level: 6
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    4
    Points
    690
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello, the same offer I got also.
    Kind regards,

  11. #26
    New Member
    Points: 205, Level: 2
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    31 days registered100 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2012
    Location
    UmeŚ, Sweden
    Posts
    1
    Points
    205
    Level
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I purchased a NP3300 in June 2012. So I've had it the whole summer but it's never functioned well. Similar to how others have described in this thread it cuts out the whole time and tries to reconnect/reconfigure again and again. I have changed various settings in my router (D-Link) but to no avail. Other wifi-devices don't have this problem.

    If it is so as user stbn writes above that there is no technical solution to the problem then I would also like to return the product and get a reimbursement.
    Thanks.

  12. #27
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    then you ae at wrong part of the forum...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Topics

  1. HSB4383 Low volume on Optical source
    By chrispis in forum Sound: Sound Hub (2.1 system)
    Replies: 2
    Last Post: 02-15-2012, 08:34 PM
  2. Low volume on headphone output. Model 26PFL5522D/12
    By Guillaume59 in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2012, 11:26 AM
  3. HTS3251/12 low sound level
    By VitAngelo in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2011, 01:35 PM
  4. losing video signal
    By bvdbos in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 11:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •