Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,452, Level: 10
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    21
    Points
    1,452
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0

    EPG ruined after update

    32PFL7606H
    On friday 13 EPG was not available due an update. After that most of the channels in the epg messaged: no information available. Does somebody know what 's the matter?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 53,521, Level: 71
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 529
    Overall activity: 75.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,085
    Points
    53,521
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 182 Times in 163 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    - check if you have the latest firmware (14.93)
    - switch off TV completely for 2-3 Minutes (main switch on the back)
    - set EPG to broadcaster, restart TV, set to network, restart TV

    Toengel@Alex

  3. #3
    Silver Member
    Points: 3,405, Level: 16
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    163
    Points
    3,405
    Level
    16
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    - check if you have the latest firmware (14.93)
    - switch off TV completely for 2-3 Minutes (main switch on the back)
    - set EPG to broadcaster, restart TV, set to network, restart TV

    Toengel@Alex
    Toengel,

    I appreciate your valuable contributions on this forum, but this answer is totally wrong.
    There is a lot of information missing in the EPG from TVTV.
    That has IMHO nothing to do with the TV Firmware or restarting the TV.

    I have this same problem. Only half of the program info is present in the EPG.
    The same thing happened about a month ago, and was solved some days later.
    So resetting the TV or upgrading Firmware will not help.
    Even calling Philips will not help. TVTV has to complete the missing information.

    Kind regards,
    Niels

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 53,521, Level: 71
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 529
    Overall activity: 75.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,085
    Points
    53,521
    Level
    71
    Thanks
    162
    Thanked 182 Times in 163 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    ok - I thought you don't get ANY information - sorry...

    On my TV, all channels are available... but maybe the switching between broadcaster and network will help to "redownload" all the channels...

    Toengel@Alex

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,452, Level: 10
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 80.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Netherlands
    Posts
    21
    Points
    1,452
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Rep Power
    0
    I switches from network to broadcast. All info was available. Back to Network, for most channels info was still not available.

    If someone has a solution, I'd like to hear from it!


    P.S. Is there anyone who should advice friends or family to buy a Philips TV? For standard viewing it's OK, but there are a lot of options who work badly (EPG, Youtube..). It's rather frustrating. If I buy a product I should do what the manual promisses. I spend in two month more than €25,= on phone costs to the helpdesk (mostly EPG problems) and it still doesn't do the job.
    Last edited by erho; 01-15-2012 at 08:11 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •