Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 739, Level: 6
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    France
    Posts
    2
    Points
    739
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    PC --( HDMI )--> 42pfl3606/h = black borders ?!

    Hi, I just bought a 42pfl3606/h to replace my old 28". Looks awesome, but something's bugging me: I set the TV to PC Mode (as recomended in the manual), and my PC to display in 1920*1080 @60Hz (supposed native resolution of the TV), but I have huge black borders arround the picture, reducing the actual dispayed picture to about 39~40" instead of 42".

    Can someone tell me what I did wrong, if I did. If there is a fix for this issue. Or if it happens with every PCs, in wich case I might just go ahead and get a refund for the TV (got 5 days to change my mind and bring it back).

    Thank you.

    PS: (Release version TPM61E 2.20, PQ Version Flash PQ V 0.07 0808 | ATI 4890 PC-side, connected in HDMI)

  2. #2
    Moderator
    Points: 16,203, Level: 38
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 247
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,633
    Points
    16,203
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    on the PC you got a Configuration Tool for your Graphics Card (Catalyst Control Center for ATI, dont know what nvidia actually uses).
    Go there and check the "Overscan" Option and adjust it.

    Regards
    Thomas
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 739, Level: 6
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    France
    Posts
    2
    Points
    739
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'll try that as soon as I get home and post some feedback, thx.

    Edit: Yup, perfect now, I set it to 0%.

    Thanks again.
    Last edited by Artist; 01-19-2012 at 03:48 PM.

Similar Topics

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-22-2011, 06:27 AM
  2. tv connected to pc via hdmi = blinking pixels (?!)
    By Sashka in forum TV: Connectivity
    Replies: 6
    Last Post: 12-13-2011, 03:45 PM
  3. 37PFL5405H to PC via HDMI
    By demonizator in forum TV: Connectivity
    Replies: 6
    Last Post: 10-13-2011, 05:36 AM
  4. 37pfl5405h/12 hdmi random black screen
    By catalin in forum TV: Connectivity
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2011, 10:21 AM
  5. Bug: USB -> Net TV
    By daL in forum Smart TV: Software
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2011, 06:11 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •