Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 245
  1. #226
    Silver Member
    Points: 2,368, Level: 13
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Location
    32PFL7606K FW Q5551-0.14.93.0_bld11a
    Posts
    188
    Points
    2,368
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    This is maybe of interest to the NetTV dev. team and for anyone who feels the SmartTV home page is/was too slow.

    I'm still running FW14.93 and just used NetTV and was positively suprised with the reaction speed of the SmartTV home page!
    It loaded within 4-5 seconds, after which I could start moving the cursor, which also reacted very fast - I'm impressed - this is the feeling of speed I'd like to have.

    I'm not sure which "version" of SmartTV is active right now - the layout looks like this, but with an empty upper right box, and unfortunately also without time & weather plugin.)

    It seems, disabling the upper right box really resulted in a huge speed-up, so except the time&weather plugin, which I miss, please keep that UI speed, I like it!

    Thanks,
    Matthias
    Last edited by matthias; 05-16-2012 at 07:26 AM.

  2. #227
    Silver Member
    Points: 2,368, Level: 13
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Location
    32PFL7606K FW Q5551-0.14.93.0_bld11a
    Posts
    188
    Points
    2,368
    Level
    13
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Oh, I think, my previous post was too early :-(
    I switched off an on the TV, and now, SmartTV is load as before, including time, weather and upper right box.
    Also, it's as slow as it was before :-(

    @NetTV team: Please include a way to switch off the upper right box. I'd really like to keep the UI speed I just experienced..
    Last edited by matthias; 05-16-2012 at 07:46 AM.

  3. #228
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    The possibility to customize is good. Not sure, how I would decide, cause I like the weather and time info. But to leave the decision to the users is good.

  4. #229
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    251
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4

    Angry Not able to add an App

    Hi together,

    I have 36 Apps at my SmartTV home (what mean 3 full pages; each with 12 Icons)
    When I Add an App out from the AppGallery, the App is somewhere where I can't see or accesses it.
    When I Remove an other App I see new former added Icon.
    At the End of the Day this mean I can't add the App number 37.
    What I expected was that a 4th page with one Icon opens, but this doesn't happen and I cant find where to add a page manually.

    Does anybody else have such A problem?

    (40pfl7605h/12 @ 140.47)

    Enjoy your TV, it's fun!
    bta

    BTW: The possibility to sort the Apps at SmartTV is Scrap!
    Last edited by bta; 06-03-2012 at 11:10 AM.

  5. #230
    New Member
    Points: 487, Level: 5
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Points
    487
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I thought to be smart and increase the speed of Smart tv by removing the apps i do not use.. Which are most of them.. but after a restart all apps are back again..

    -Smart TV is to slow
    - Smart TV has not enough options to manually configure the lay out

    + Smart Tv look oke and the idea behind is really cool, it's only to bad that it's launched while Philips is clearly enough not capable to provide the optimal experience.. the same with the remote (other topic)

  6. #231
    Bronze Member
    Points: 1,164, Level: 9
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 186
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Posts
    12
    Points
    1,164
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I don't know about old UI since I have never used, but at least this new UI is very slow in 7xxxx series tv.

    My suggestion would be to optimize responsiveness of UI.

  7. #232
    New Member
    Points: 432, Level: 4
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ribeirão Preto - São Paulo / Brasil
    Posts
    5
    Points
    432
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Here in Brazil, the new line of Philips 2012 TV has the function of SmartTV Plus. What is the difference for the SmartTV line 2011?
    It has a model 8606D/78 2011 and would like to have new applications and how Netfilix

  8. #233
    Bronze Member
    Points: 390, Level: 4
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    23
    Points
    390
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I would say that not all countries provide the same model for each brand. Unless you will be the specific model you want online, but it would be too risky.

  9. #234
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    again some problem with the SmartTV GUI (Q5551, FW 14.99)

    Click image for larger version. 

Name:	SmartTV_Problems.jpg 
Views:	206 
Size:	43.7 KB 
ID:	1269

    Again missing images
    • only a placeholder could be seen
    • e.g. Spiegel TV app was almost empty (only image borders)


    PIP window

    • original aspect ratio is not kept (black bars should be seen on the left/right => it's 4:3 content)


    Toengel@Alex

  10. #235
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    590
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I can confirm the missing picture issue. This is very often the case, meaning, it is very rare, that really all pictures are shown...

    Also the scaling for the PiP can be confirmed.

  11. #236
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    again a nice portal:

    Click image for larger version. 

Name:	2012-08-05_SmartTV-Portal.jpg 
Views:	150 
Size:	32.5 KB 
ID:	1343

    FW 14.99 on 2011 device...

    Toengel@Alex

  12. #237
    Silver Member
    Points: 2,073, Level: 12
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Skopje, Macedonia
    Posts
    90
    Points
    2,073
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Working fine at my side this morning, 0.99 on 40PFL6606H/12. No problems with any of the elements.

  13. #238
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    after some manual reloads it's working also on my side... but I also have an empty IP-EPG now... it's really bad...

    Toengel@Alex

  14. #239
    Bronze Member
    Points: 1,310, Level: 9
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    41
    Points
    1,310
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Last week the IP-EPG only showed a black screen for > 20 seconds followed by an "OK" in the upper left corner. Nothing else. Both IP-EPG and SmartTV are very slow again despite the maintenance a while ago. Why can't the IP-EPG and even the SmartTV do a little bit of caching ? As posted earlier, Philips doesn't care about the 2010 models anymore and also about the terrible IP-EPG/SmartTV. There old slogan was "Let's make things better", when they left that things got worse.....

    40PFL9705

  15. #240
    Diamond Member
    Points: 52,948, Level: 71
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 1,102
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,079
    Points
    52,948
    Level
    71
    Thanks
    160
    Thanked 181 Times in 162 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    yesterday the portal was almost unusable on my TV (2011, FW 14.99). Almost no app icon image were available - only the frame. Recommondation panel was empty. Reloading the page does not work. Sometimes when I tried to reload the page the message "This page is currently not available" appeared. No fun at all...

    Toengel@Alex

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 177
    Last Post: 03-31-2014, 09:45 AM
  2. Experiences with new Net TV User Interface (portal 2.5).
    By Philips in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 54
    Last Post: 02-07-2012, 08:54 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-19-2012, 07:19 AM
  4. VGA connection between the TV & PC causes "ghosts"
    By zephyr in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 11-25-2011, 03:09 PM
  5. Re-arrange TV's "home" page (user interface).
    By kleinspr in forum TV: User Interface
    Replies: 12
    Last Post: 07-01-2011, 09:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •