Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 245
  1. #91
    Bronze Member
    Points: 779, Level: 7
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    poland
    Posts
    15
    Points
    779
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, a great success!!
    from yesterday to now the Net tv is a black screen .
    Congratulations to Philips

  2. #92
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    It actually works on my side. However the recommendations seem to be off.

  3. #93
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    It actually works on my side without the recommendations, although the are turned on.

  4. #94
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi there

    After getting it fully functinal about 12 hours ago it is not working at the moment!

    But at least I got the following screen:

    Click image for larger version. 

Name:	DSC00312.jpg 
Views:	345 
Size:	218.4 KB 
ID:	839

    Let's see how long this maintenance takes!

    Regards

  5. #95
    Bronze Member
    Points: 779, Level: 7
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    poland
    Posts
    15
    Points
    779
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Earthling View Post

    Now I have another reason to recommend the brand to my friends and to continue buying Philips products!
    you're going to do harm to friends?

  6. #96
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by konik960 View Post
    you're going to do harm to friends?
    Actualy no...

    If you think the issues with Philips are bad you should see the issues with other brands here in Brazil!

    Here in Brazil a rule of thumb is: " If you buy it, it's your problem"

    Philips has the best consumer support here in Brazil when compared to other brands!

    And despite the eventual firmware bugs that in my experience end up fixed sooner or later, picture and sound quality of Philips products are really good!

    Regards

  7. #97
    Bronze Member
    Points: 779, Level: 7
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    poland
    Posts
    15
    Points
    779
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I am of Polish
    I agree about the picture and sound, is really beautiful.
    so I bought this equipment and it is not my first Philips equipment.
    but I paid the little bit of money for Net TV, and this is a disaster.
    I am so angry.
    Such arrogance and incompetence are not met.
    Nobody tells users what will be done, when,
    how long it will last.
    Even youtube is not working properly.

  8. #98
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I'm also sorry for the disturbances on Net Tv and as I posted earlier, the Philips representatives here in Brazil didn't even have a clue that there was a new portal!

    You are right to be annoyed by this, after all, having a service such as Net Tv disabled and with no info about when the issue is going to be solved is not the right thing! I might be wrong but maybe they also don't know how long it is going to take to fix it!

    But at least they've recognized that there is a problem and that they are working on it!

    Let's hope they fix it swiftly!

    Regards

  9. #99
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi everyone!

    After a while stuck on the maintenance screen I got Net Tv back to work (on my BDP8000/78, here in Brazil).

    Wondering if things worked out for other users in other locations as well...

    Regards to all

  10. #100
    Diamond Member
    Points: 50,595, Level: 69
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 555
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,987
    Points
    50,595
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    @Philips Mark

    If I send feedback on a special app via the new SmartTV portal, do I need also to submit my TV model within the feedback text? Or is the TV model automatically transmitted to Philips?

    Toengel@Alex

  11. #101
    Bronze Member
    Points: 2,100, Level: 12
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Sao Paulo Brazil
    Posts
    36
    Points
    2,100
    Level
    12
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    That's a good question!

    I was wondering the same myself, now I'm glad that it was brought up by Toengel!

  12. #102
    Diamond Member
    Points: 50,595, Level: 69
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 555
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,987
    Points
    50,595
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I want to set up the weather location by entering meteonews via the weather link in the top right corner of th new portal.

    However, this app is almost not working on my 2010 TV. The images arn't loaded completely, I cannot see the cursor and it is SLOW.

    @Philips Mark
    Can you please take a look at it?

    Toengel@Alex

  13. #103
    Bronze Member
    Points: 2,064, Level: 12
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    PARIS- FRANCE
    Posts
    21
    Points
    2,064
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    more "issues":

    - my TV restarted (140.46) during showing the portal (and doing nothing)
    - the "Online TV" is present twice: with new icon and old icon. However, the "old icon" = TED app

    and most important

    - the EPG info suggestions (top right area) shows information of broadcasts which are already in the past

    Toengel@Alex

    Hi

    here in France the new portal is on line too
    with TV 40PFL8605H/12

    I 've got the same problem "- my TV restarted (140.46) during showing the portal (and doing nothing)"
    - "the EPG info suggestions (top right area) shows information of broadcasts which are already in the past" too and for me it displays windows of only 3 broadcasts (TF1, TMC, TMC)

    - I can't see where you can configure the options : the preference of the top right area for example to display other broadcasts

    Any suggestions ?
    Regards

  14. #104
    Bronze Member
    Points: 1,794, Level: 11
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Antwerpen, Belgium
    Posts
    27
    Points
    1,794
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    position of red green yellow blue buttons

    Philips BDP9600, (version 1.61) and Pioneer 5090 display.
    On my plasma TV the built in "orbiter function" causes the red green yellow blue buttons to occasionally vanish. It would be desirable to position them a bit higher on the lay out rather than at the extreme bottom of the lay-out.

  15. #105
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by paul_delabastita View Post
    Philips BDP9600, (version 1.61) and Pioneer 5090 display.
    On my plasma TV the built in "orbiter function" causes the red green yellow blue buttons to occasionally vanish. It would be desirable to position them a bit higher on the lay out rather than at the extreme bottom of the lay-out.
    It should make more sense to configure your TV to correctly show the whole image instead of creating a useless frame around the SmartTV portal. Every app is allowed to use the full screen, so this problem might occur also in future. The times to cutoff parts of signals should be left behind is when switching to digital techniques.

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast

Similar Topics

  1. Replies: 177
    Last Post: 03-31-2014, 09:45 AM
  2. Experiences with new Net TV User Interface (portal 2.5).
    By Philips in forum Smart TV: User Interface
    Replies: 54
    Last Post: 02-07-2012, 08:54 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-19-2012, 07:19 AM
  4. VGA connection between the TV & PC causes "ghosts"
    By zephyr in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 11-25-2011, 03:09 PM
  5. Re-arrange TV's "home" page (user interface).
    By kleinspr in forum TV: User Interface
    Replies: 12
    Last Post: 07-01-2011, 09:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •