Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 696, Level: 6
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    696
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy problems with video playback

    like the title says is having problems with Video playback with my
    Philips GoGear MP3 video player SA060308RA 8 GB* with FullSound™

    its updated to Firmware 1.21.0

    the videos either dont load ,hang or freeze and I have to press the reset button to turn off player

    but sometimes they play fine its a bit hit and miss

  2. #2
    Moderator
    Points: 3,802, Level: 17
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips - Andrea's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    169
    Points
    3,802
    Level
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Gelyvin,

    Are you able to find the model number of the player- this will be on the label on the bottom or side of the player. With this information I can try to help you

    Thank you,

    Andrea
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 696, Level: 6
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    696
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    the model number is SA060308RA/02

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 1,423, Level: 10
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    36
    Points
    1,423
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    the video plays fine on ur computer?
    there maybe some codec issue... n maybe you can try downgrading the resolution of your video n put it into ur player again

  5. #5
    New Member
    Points: 696, Level: 6
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    696
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    its ok i have sorted it out now thx

Similar Topics

  1. during video playback from USB HDD remote control refused to work
    By davidez in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 02-15-2012, 06:13 PM
  2. Problems with media playback thru LAN - HTS9140
    By lesserato in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2011, 11:35 AM
  3. Tips for video store playback
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: News
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2011, 08:24 AM
  4. BDP7500SL/12 DVD playback problems
    By SMR in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 08-10-2011, 08:03 AM
  5. BDP5100/05 - video playback
    By bertrandh in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 05-13-2011, 11:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •