Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Bronze Member
    Points: 1,247, Level: 9
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    12
    Points
    1,247
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Maybe it would not hurt to get ready for Android 8 and the models from 2015 to convert it.
    Or at least Android 7.
    It would certainly solve a lot of problems (memory, fluency of control, etc.)

    My model is: 40PFT6550/12

    This does not work:
    - Turn on WIFI
    - sound delayed to image (I suggest inserting the + - ms option in the sound settings menu)
    - the quality of the image through the DVB-T tuner on TV is terrible! Compared to STB that is connected via HDMI. The worst quality is in SD case. In HD resolution, the difference is not so great.

    These are the biggest problems with my TV !!!

    Solved:
    - finally solved a blurred image (lag)
    - The TV does not freeze
    - Remote control works


    Please contact the moderator for the transition to the new Android system (version and date).
    Thank you for your answer, Philosophy

  2. #17
    Bronze Member
    Points: 1,247, Level: 9
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    12
    Points
    1,247
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I would have almost forgotten...

    Improved: 3D

    3D viewing is quiet good, but it seems to me a small depth.
    So even that could work better...

  3. #18
    New Member
    Points: 1,192, Level: 9
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 158
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    5
    Points
    1,192
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    PUH 6400/88
    When source is set to HDMI there is no sound on apps or netflix.
    When source set to SCART sound is working.
    This was the issue 2 updates ago, last time it was warking fine and after latest update is broken again... seriously? This is getting boring... its been almost 2 years and there are still issues...

  4. #19
    Bronze Member
    Points: 1,247, Level: 9
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 19.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    12
    Points
    1,247
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    3D is awful !!!
    I tried several movies. Only one is OK.
    I apologize for praise for 3D.
    I change my mind and 3D is unacceptable!

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 860, Level: 7
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    23
    Points
    860
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philosophy View Post
    Hi Caroline,

    My main issue is that my 40pfk5500 just came back from repairs for the second time and still reboots 10 seconds after switching on the TV from standby (standby should be at least an hour).
    Wifi is also not stable (but that can be solved with a LAN cable.

    Any thoughts on what I should do next?
    Nearly the same for me...(rebootS - wifi ~0 )
    Who has told you that standby should last +- one hour? Did you see that in the user's guide?? Thks

  6. #21
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2017
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a 32PFK6500/12. I have the following issues:

    TV freezes when BT remote is used. Remote cannot be paired during initial setup. It has been like this for months and numerous updates did not resolve it. I can't remember when it did work but it was never really stable. I'm currently using IR remote. Could it be a hardware issue?

    BT headphone pairing is also unstable. Only when the device is initially paired the TV will say "sound is played on shb9850nc'. After reboot TV will only say 'sound is played on .'. Sometimes pairing is lost.

    Software is generally unstable. TV will work fine for some days after fresh setup but after that numerous apps will be stopped all the time. Reboot will sometimes sort that for a while. Kodi will stop working after some time. First it will start saying 'configuring for initial run' or something like that and then stop working altogether.

    Storage space is quickly clogged up and it is impossible to install new apps, even after uninstalling the old ones first.

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 860, Level: 7
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    23
    Points
    860
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Paul_6 View Post
    Nearly the same for me...(rebootS - wifi ~0 )
    New firmware installed, no change.....

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 870, Level: 7
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 38.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    32
    Points
    870
    Level
    7
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Paul_6 View Post
    Nearly the same for me...(rebootS - wifi ~0 )
    Who has told you that standby should last +- one hour? Did you see that in the user's guide?? Thks
    If the TV is on standby for less than an hour, it doesn't tend to reboot! It's more for the devs that IF they would try to duplicate the bug they should wait a bit before switching the TV set on.

  9. #24
    New Member
    Points: 19, Level: 1
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 12.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Points
    19
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    After update there is sounds problem when using some Android apps. You can take a look at this thread.

  10. #25
    Bronze Member
    Points: 860, Level: 7
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    23
    Points
    860
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philosophy View Post
    If the TV is on standby for less than an hour, it doesn't tend to reboot! It's more for the devs that IF they would try to duplicate the bug they should wait a bit before switching the TV set on.
    I agree with you. With a short period of time between switch off and switch on there is, usually, no full reboot. But, sometimes, there is.. BTW do you think that there are real pro developpers ??!

  11. #26
    Bronze Member
    Points: 870, Level: 7
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 38.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    32
    Points
    870
    Level
    7
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Paul_6 View Post
    BTW do you think that there are real pro developpers ??!
    I used to to be honest, but after more than a year and sending the tv for repair twice I lost faith.

  12. #27
    Bronze Member
    Points: 860, Level: 7
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    23
    Points
    860
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    So did I, and I think we are not alone!!!

  13. #28
    Moderator
    Points: 1,128, Level: 8
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive3 months registered1000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    143
    Points
    1,128
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Philosophy View Post
    Why is there no focus at all at solving actual issues in the firmware? There is a long list, but outdated chanel logo's is probably way down at the bottom, as are issues with teletext.
    Hello,

    Teletext issue has already been escalated. I will provide you with a solution as soon as the issue is fixed.
    Regards,
    Caroline
    Philips TV Forum Moderator

  14. #29
    Bronze Member
    Points: 870, Level: 7
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 38.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    32
    Points
    870
    Level
    7
    Thanks
    3
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    Nobody cares about teletext (internet anyone?) or logos. My TV reboots for more than a year now. The critical bug has been reported many many times by many users. No solution. Sending in the TV for repair also does not help. Devs (?) are busy fixing teletext, how about prioritizing things?

    Sorry for the tone, but I guess that you'll understand my frustration!

  15. The Following User Says Thank You to Philosophy For This Useful Post:

    rafap (08-16-2017)

  16. #30
    Bronze Member
    Points: 860, Level: 7
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 57.0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    23
    Points
    860
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philosophy View Post
    Nobody cares about teletext (internet anyone?) or logos. My TV reboots for more than a year now. The critical bug has been reported many many times by many users. No solution. Sending in the TV for repair also does not help. Devs (?) are busy fixing teletext, how about prioritizing things?
    + 1 !!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Topics

  1. Experience thread QM152E_000.005.255.197 for 5500, 6400 and 65x0
    By Toengel in forum TV: Software 2015 models
    Replies: 43
    Last Post: 08-09-2017, 12:34 PM
  2. Experience thread Experience thread - QM152E_000.005.101.054 for 5500, 65X0, 6400
    By Philips - Angélique in forum TV: Software 2015 models
    Replies: 90
    Last Post: 08-19-2016, 07:20 AM
  3. Technical feedback - QM152E_000.005.101.054 for 5500, 65X0, 6400
    By Philips - Angélique in forum TV: Software 2015 models (feedback template)
    Replies: 55
    Last Post: 04-18-2016, 09:46 AM
  4. Technical feedback - QM152E_000.005.101.047 for 5500, 65X0, 6400
    By Philips - Angélique in forum TV: Software 2015 models (feedback template)
    Replies: 30
    Last Post: 02-09-2016, 02:39 PM
  5. Experience thread Experience thread - QM152E_000.005.101.047 for 5500, 65X0, 6400
    By Philips - Angélique in forum TV: Software 2015 models
    Replies: 36
    Last Post: 02-09-2016, 02:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •