Results 1 to 7 of 7

Topic: 40pfl5606h58

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 726, Level: 6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    macedonia
    Posts
    4
    Points
    726
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    40pfl5606h58

    Hi to all.
    I have problem with my tv 40pfl5606/h58 2.16 software.
    When i play back movie from usb and cyrilic srt is wrong, when i change in options menu to cirilic is also wrong
    When i play back movie from usb and serbian srt is also wrong , when i change in options menu to central europe some character is gone why?
    Can help the new firmware 2.20 becose is not mention that this thing is not solved

    TPM62E_2.20 (Date published: 2011-12-02)
    IMPORTANT: You’re highly recommended to upgrade your TV to this software as it covers major
    certification.
    • TV turns off and on by itself while watching channel NT1. (Only applicable to country, France)
    • Digital service provider selection is provided in the channel installation menu. (Only applicable to
    country, Denmark)
    TPM62E_2.18 (Date published: 2011-10-18)
    • Introduction of new product range (40PFL5206H/XX).
    • Intermittent sound lost when you connect an external device via HDMI.
    • Multifeed option is disabled in Sky channels. (Only applicable to country, Germany)

    Thanks anyway and sorry if my english is bad.

  2. #2
    New Member
    Points: 728, Level: 6
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sofia/Bulgaria
    Posts
    4
    Points
    728
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Welcome to the club, the Cyrillic (also Hebrew from what i understand) via USB is not supported for some reason, we are all waiting for firmware upgrade. You can upgrade to the latest firmware, but it won't help you with this issue.

  3. #3
    Moderator
    Points: 15,994, Level: 38
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 456
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!10000 Experience PointsVeteran
    Philips - Thomas's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1,632
    Points
    15,994
    Level
    38
    Thanks
    2
    Thanked 29 Times in 28 Posts
    Rep Power
    10
    Hi

    We are currently looking into this.

    Regards
    Thomas
    Forum Mod

  4. #4
    New Member
    Points: 726, Level: 6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    macedonia
    Posts
    4
    Points
    726
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks for quick replay.
    I hope this issue has be solved in the next firmware

  5. #5
    New Member
    Points: 739, Level: 6
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Sofia / Bulgaria
    Posts
    6
    Points
    739
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    For 3000, 4000, 5000 series just open the cyrillic subtitles with Notepad and save'em as Unicode instead of ANSI.

  6. The Following User Says Thank You to innergy For This Useful Post:

    zdravkos (03-23-2013)

  7. #6
    New Member
    Points: 726, Level: 6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    macedonia
    Posts
    4
    Points
    726
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    i will try.

  8. #7
    New Member
    Points: 726, Level: 6
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    macedonia
    Posts
    4
    Points
    726
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Yes work fine with cyrilic if save as Unicode but i seem in the next firmware correct this
    and for Central europe becouse some character is gone
    and if possible to add shortcut on remote on options button for sleep timer.
    Sorry Philips for this but i mean is good to solved some software bugs for you as company and us people like customers

  9. The Following User Says Thank You to nikola100 For This Useful Post:

    zdravkos (03-23-2013)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •