Results 1 to 10 of 10
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry BDP3200/12 and 32pfl3605/05 intermittent signal loss

    Hi

    The tv works ok with my terrestrial and satellite receivers, including HD mode.

    The player, when playing DVD's or BluRay, intermittently goes blank, no sound,
    comes back , usually about 10-20 seconds later.

    Both products are on the latest software, cable swapping has been tried.

    The BDP3200 is set to 1080i, same symptoms.

    Any one else got this issue? or any other tips to try?.
    Last edited by pfoomer; 02-18-2012 at 09:27 PM. Reason: Possible solution

  2. #2
    New Member
    Points: 676, Level: 6
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    CRETE/GREECE
    Posts
    1
    Points
    676
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi i have sam eproblem :0( did anyone replyed to you ever or did you find out what was wrong ?

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Still working on the problem.

    Quote Originally Posted by katepina81 View Post
    Hi i have sam eproblem :0( did anyone replyed to you ever or did you find out what was wrong ?
    Hi
    I contacted Philips support, who suggested I get a better cable.

    Well I have purchased a Philips gold plated cable, SWV44325/10 which I will test over the next week or so,
    time permitting.

    If this proves not to be the solution then I will take it up with Philips, and as all the parts except the dvd's will be theirs,
    it will be their responsibility to resolve the problem, at no cost to me as per the EU Directive for Consumers.

    Have you got the same models as me?

    I also commented on this problem here

    http://www.supportforum.philips.com/...DVD-or-Blu-Ray

    The reason for this thread is to highlight the specific equipment where this fault occurs.

    I will comment further once I have tested the new setup.

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Which tvīs are you having both? Did you already connect it to a differnt one to see if the issue is also there? Various resolutions tested? Did it work before?

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Oscar View Post
    Which tvīs are you having both? Did you already connect it to a differnt one to see if the issue is also there? Various resolutions tested? Did it work before?
    Hi

    see the thread title for the models I am using.

    re connecting to another tv, no, the Philips is my first and only hd tv, and the Philips player, my first hd bluray player.

    The tv works ok with my terrestrial and satellite receivers, including HD mode.

    The player, when playing DVD's or BluRay, intermittently goes blank, no sound, comes back , usually about 10-20 seconds later.

    Both products are on the latest software, port and cable swapping has been tried.

    also get hdcp errors when playing bluerays.

    Resolutions tried.

    Cable is the last thing to try, then its down to Philips

  6. #6
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Still my advice is to test it also on a different tv form neighbour, friend, relative etc.... I always try this whenever I need to doublecheck on whatever matter. luckely the BDP is not that heavy

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Cable

    Quote Originally Posted by Oscar View Post
    Still my advice is to test it also on a different tv form neighbour, friend, relative etc.... I always try this whenever I need to doublecheck on whatever matter. luckely the BDP is not that heavy
    Thats not possible, however I have great faith in my all Philips solution.

    Noticed today that there is a better cable for 3D , with visible screening, however, mine is specced to
    do everything the bdp3200 can provide, so still testing.

    If the cables are so critical, why doesn't philips bundle a decent cable with the player?,
    I for one would have preferred not to have to resort to airing problems in public, its time wasting for me
    and bad for philips's business.

  8. #8
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Tempting fate

    Quote Originally Posted by pfoomer View Post
    Thats not possible, however I have great faith in my all Philips solution.

    Noticed today that there is a better cable for 3D , with visible screening, however, mine is specced to
    do everything the bdp3200 can provide, so still testing.

    If the cables are so critical, why doesn't philips bundle a decent cable with the player?,
    I for one would have preferred not to have to resort to airing problems in public, its time wasting for me
    and bad for philips's business.
    Well I watched 45 mins of my dvd, no problems.

    Still got an open mind on this problem, but hopefully the cable fixed it.

    Once I have finished this dvd will try a blueray.

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 723, Level: 6
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    12
    Points
    723
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Answer and a solution, maybe

    Quote Originally Posted by katepina81 View Post
    Hi i have sam eproblem :0( did anyone replyed to you ever or did you find out what was wrong ?
    Hi

    nothing definitive from Philips apart from get a better cable, so I called their bluff and bought a Philips cable.

    Just finished watching a BlueRay, no problems.

    Would have been so much easier if they supplied a certified cable with the player, sigh.

    Hope you are taking this on board Philips Suits!!

    Hope you get yours sorted.

    PS Philips Suits, instead of bombarding users to your website and online purchases with pathetic surveys, try reading the comments on this board then you will get a true picture.

  10. #10
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    In the past I got some cables with devices that I bought (not only Philips) and they made me want to cry...

    I prefer myself buying the cables since then i know what I get and avoid any "strange behaviours"...

Similar Topics

  1. No Signal when connect BDP3200 to TV with HDMI
    By Jeroen123456 in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 13
    Last Post: 03-25-2012, 10:27 PM
  2. Philips 37PFL5405H/12 sound loss over HDMI (1) ARC
    By csola48 in forum TV: Connectivity
    Replies: 11
    Last Post: 12-19-2011, 12:01 PM
  3. Philips 37PFL5405H/12 sound loss over HDMI (1) ARC
    By csola48 in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 7
    Last Post: 12-12-2011, 02:51 PM
  4. BDP3200/05 AVCHD playback
    By nocturnal in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2011, 03:50 AM
  5. YouTube on BDP3200/05
    By Kizzi in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 19
    Last Post: 08-05-2011, 03:12 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •