Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,082, Level: 8
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    17
    Points
    1,082
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    HTS7111 with BDP7600 on 55PFL7606 TV

    Dear Support,

    I have a HTS7111 Soundbar connected to a 55PFL7606 TV. For a while, the Soundbar often does not recognize when the TV is switched on, or HDMI ARC is shown in the display of the Soundbar, but a volume change is not possible (TV shows volume bar, but on the Soundbar display remains "HDMI ARC" and the sound is still coming out of the TV speakers, not through the Soundbar). My workaround at the moment is, to power off the Soundbar when the TV is switched on and power on the Soundbar again, using the remote control of the soundbar. I don't think this matches the idea of easylink.

    What I've tried so far:
    Disabled Easylink on all systems, take the from power supply for a few minutes and enabled Easylink again for a fresh initialization (what Alex@Toengel has recommended in his blog as well).
    Re-Checked all settings (Speakers, Easylink, Audio Control etc.) on TV and Soundbar.
    On the TV I've set the speakers settings to "Easylink-Autostart" (which switches sometimes to "Easylink" only for reasons I don't know).

    Do you have any idea to solve this problem?

    My configuration:

    HTS7111 ----> HDMI ARC ----> 55PFL7606
    BDP7600 ----> HDMI 1 ------> HTS7111

    Als systems have the newest firmware on it. All HDMI cables are high speed / high quality 1.4a ARC/CEC/ETH standard and tested.

    Thank you for your help,
    centpede

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,082, Level: 8
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    17
    Points
    1,082
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Nobody has any idea about this behaviour? I think this may be caused by a firmware-issue of the 55PFL7606K/02 perhaps, because this problem has occured first time with the 093 firmware, but not with the 084, as far as I remember. It would be great if someone of the support specialists could leave a message about his opinion in this case - thank you.

Similar Topics

  1. Replies: 4
    Last Post: 01-03-2012, 07:47 PM
  2. 55pfl7606
    By TeMpL in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2011, 04:45 PM
  3. 55PFL7606 Device Lost on Home Screen
    By Dentlmann in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2011, 12:42 PM
  4. Sound Loss from HDMi Inputs on 55PFL7606/K
    By Dentlmann in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 8
    Last Post: 10-11-2011, 07:46 AM
  5. 55pfl7606
    By slg23 in forum TV: Other
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2011, 04:48 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •