Results 1 to 10 of 10
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 721, Level: 6
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Soest (Utrecht, NL)
    Posts
    3
    Points
    721
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SA3MUS08S Firmware upgrade

    Hello, I just upgraded my firmware on my Philips Muse And now all it does suddenly is show the English Language, wichever language I choose (and I want the Dutch one) get's ignored and put back to english!!!!

    Oh and I want the safesound to be permanently off, so instead of putting it off everytime I plug in my headphones, I want it completely off. Is that possible as well? Thanks in advance!

    Justin

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 1,423, Level: 10
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    36
    Points
    1,423
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    to change language settings:
    go settings > language > Dutch

    to turn off safesound permanently:
    go settings >SafeSound > Activate > Off

  3. #3
    New Member
    Points: 721, Level: 6
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Soest (Utrecht, NL)
    Posts
    3
    Points
    721
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by jvpeters View Post
    to change language settings:
    go settings > language > Dutch

    to turn off safesound permanently:
    go settings >SafeSound > Activate > Off

    The Language problem solved, but the safesound pemanently off. It always turns back on when I put my headphones in it again.

  4. #4
    New Member
    Points: 618, Level: 6
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Portugal
    Posts
    8
    Points
    618
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    firmware 1.46

    Hi
    I have a muse3 8Gb and...

    1-My muse3 cant go below 20s display off without restarting from factory boot...and I lose all the song ratings!

    2-Be careful, changing language any time will result in rating lost to.

    3-How to delete "playlist on the go"? I have 4 of them!(?)

    I Hope the new firmware will solve this problems.

    Tks

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    hi zipias:

    1-My muse3 cant go below 20s display off without restarting from factory boot...and I lose all the song ratings!
    sorry dont understand this - go below 20s display off. maybe you can try resetting (inserting a pen tip in the reset hole and you can feel a click) instead of factory reset. this way your ratings should have kept.

    2-Be careful, changing language any time will result in rating lost to.
    can be reproduced with my device having v1.46 firmware. (claimed as the latest firmware)
    Not much information i can give here, but suggest to put ratings in Songbird and then sync to your device through Songbird. In this case, the ratings will not be lost.

    3-How to delete "playlist on the go"? I have 4 of them!(?)
    Seems that this cannot be deleted...

    regards, kwinnie

  6. #6
    New Member
    Points: 618, Level: 6
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Portugal
    Posts
    8
    Points
    618
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    hi Kwinnie

    There´s an option on display settings that allows you to turn display off after 30s, 20s an 10s. If I put it 10s my muse starts from factory reseting time when started and reset date and everything all, I don´t know why. Not a real problem at all.

    Someone knows how to connect the muse without open songbird?

    @Philips
    I need a playlist that recognize unrated songs on the player without using songbird.
    Please Phillips add it on next firmware. tks
    Last edited by zipias; 03-30-2012 at 06:39 PM.

  7. #7
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by JustinHaaksman View Post
    The Language problem solved, but the safesound pemanently off. It always turns back on when I put my headphones in it again.
    sorry, have missed this conversation :S
    if you plug in the hearphone first and then adjust these settings go settings >SafeSound > Activate > Off
    the settings seem to be kept this way.

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Frequent Poster

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    5
    For the playlist bug JustinHaaksman mentioned, I personally cannot reproduce the bug.

    Seems I can add songs in the playlist and the songs in the playlist can be played...

    http://www1.picturepush.com/photo/a/...40/7936999.jpg
    http://www5.picturepush.com/photo/a/...40/7937003.jpg

    Or you mean to create other playlist other than these On-the-go-(0 to 4) ?

Similar Topics

  1. Use FAT32 for firmware upgrade
    By kvic in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2012, 03:52 PM
  2. Firmware Upgrade
    By Canada-Dry in forum TV: Software 2011 models
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2011, 01:42 PM
  3. Firmware upgrade problem on 37PFL8605!!!
    By dloga in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 19
    Last Post: 06-29-2011, 07:06 AM
  4. How do I upgrade firmware without connected to the Internet?
    By robertcslim in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2011, 03:38 PM
  5. 32PFL5405H/12- Can't upgrade firmware
    By McGoof in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 10
    Last Post: 12-26-2010, 08:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •