Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 111
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 1,778, Level: 11
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Istanbul / Turkey
    Posts
    3
    Points
    1,778
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?

    After I installed the latest update from the Android market (dated Feb 9th), the app is unable to find my TV anymore. It used to be working great and finding the TV within seconds. I tried re-enabling jointspace (saw the jointspace disabled message first time, enabled message next) but it didn't work.

    I am trying to access my 8605H from SGS2.

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 54,988, Level: 72
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 562
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,171
    Points
    54,988
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    reboot your Phone...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 1,778, Level: 11
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Istanbul / Turkey
    Posts
    3
    Points
    1,778
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Rebooting the phone or TV did not help. I also verified both are connected to the same network. I can access to NetTV without a problem. Also, as I said, it was working before I installed the update.

  4. #4
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by ulgen View Post

    I am trying to access my 8605H from SGS2.
    Which android version runs on your SGS2? Unfortunately i won´t be able to test the new app until upcoming saturday...

  5. #5
    New Member
    Points: 1,778, Level: 11
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Istanbul / Turkey
    Posts
    3
    Points
    1,778
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It's gingerbread, 2.3.6 stock rom.

  6. #6
    New Member
    Points: 1,262, Level: 9
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Points
    1,262
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    Tried version 2.0. Works on my Xperia Arc but not my Asus Transformer TF101. On the latter, the SimplyShare function finds my Streamium NP3900 but the Philips Control doesn't find it. Same problem as previous version, can't detect the NP3900 device.

    Best regards,
    Malcolm

  7. #7
    Moderator
    Points: 84,647, Level: 90
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 903
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    845
    Points
    84,647
    Level
    90
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by malbry View Post
    Hi,

    Tried version 2.0. Works on my Xperia Arc but not my Asus Transformer TF101. On the latter, the SimplyShare function finds my Streamium NP3900 but the Philips Control doesn't find it. Same problem as previous version, can't detect the NP3900 device.

    Best regards,
    Malcolm
    Hi Malcolm,

    Note: it will be possible in a later version to control AVM devices (BDP, HTS, etc.) with MyRemote on a Tablet.

    Regards,
    JuAn
    Last edited by Philips; 02-15-2012 at 04:18 PM. Reason: Policy changed: it will become available.
    Forum Mod

  8. #8
    Moderator
    Points: 84,647, Level: 90
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 903
    Overall activity: 99.5%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    845
    Points
    84,647
    Level
    90
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by malbry View Post
    Hi,

    Tried version 2.0. Works on my Xperia Arc but not my Asus Transformer TF101. On the latter, the SimplyShare function finds my Streamium NP3900 but the Philips Control doesn't find it. Same problem as previous version, can't detect the NP3900 device.

    Best regards,
    Malcolm
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Hi Malcolm,

    Note: it is NOT possible to control AVM devices (BDP, HTS, etc.) with MyRemote on a Tablet. Only on a smartphone!

    Regards,
    JuAn
    Update 14-Feb-'12:
    The control of AVM devices with the MyRemote App on Tablets will be added in a future update of the App. We've listened to your feedback

    Regards,
    JuAn
    Forum Mod

  9. #9
    New Member
    Points: 658, Level: 6
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 92
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Points
    658
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Samsung Galaxy Note N-7000 Gingerbread 2.3.6

    Hi,

    Control: Remote is working with my 47pfl7606 K
    Net TV: Kein SmartTV ausgewählt
    Simple Share: I can see my mediaservers and my TV, but there is a big empty window over the medialist. I cant select a mediafile. Only a maby 50 pixel wide area from the left side is sensitive.

    information: The infobox is only 50 pixel wide and text is wraping within this small box. So its not readable.
    setup: Same as information

    Maby there is a problem with calculating correct positions and dimensions of the layouts. Galaxy Note has a dimension of 1280x800 Pixel.

    Best regards,
    47121314

  10. #10
    New Member
    Points: 670, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bucharest/Romania
    Posts
    3
    Points
    670
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    I'm using the new version of Philips MyRemote on my Motorola Xoom and everything works very well except TV Guide. It seems that I can't retrive a Mobile link code from my 46PFL9705H/12 TV.

    Best regards,
    Alex

  11. #11
    New Member
    Points: 672, Level: 6
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    672
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    I'm using the new MyRemote for Android on my ASUS TF101.

    Everything works well except the TV Guide.
    I cannot enter the Activation Code to connect the TV Guide.
    It seems that the keyboard function is not working.

    ASUS TF101
    Android 3.2.1
    Kernel: 2.6.36.3-00001-g9a21fc1
    Build: HTK75.WW_epad-8.6.5.21-20111216
    MobileDock-version: EP101-0213


    Kind Regards,
    Marcel

  12. #12
    New Member
    Points: 670, Level: 6
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 80
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bucharest/Romania
    Posts
    3
    Points
    670
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by genesisfan View Post
    Hello,

    I'm using the new MyRemote for Android on my ASUS TF101.

    Everything works well except the TV Guide.
    I cannot enter the Activation Code to connect the TV Guide.
    It seems that the keyboard function is not working.

    ASUS TF101
    Android 3.2.1
    Kernel: 2.6.36.3-00001-g9a21fc1
    Build: HTK75.WW_epad-8.6.5.21-20111216
    MobileDock-version: EP101-0213


    Kind Regards,
    Marcel
    Hi Marcel,

    Can you tell me from where you retrieve the Mobile link code?

    Regards,
    Alex

  13. #13
    New Member
    Points: 672, Level: 6
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    4
    Points
    672
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by gorillaz View Post
    Hi Marcel,

    Can you tell me from where you retrieve the Mobile link code?

    Regards,
    Alex
    Hi Alex,
    Go to your TV-EPG (TV Guide).
    Press the Yellow button on your RC.
    You got a popup with the Activation Code.
    This code needed to be filled in on your tablet (I guess).

    Regards,
    Marcel

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,835, Level: 11
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    12
    Points
    1,835
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    downloading starts but app does not instal. I have enough of internal memory. My phone is HTC Wildfire S, Android 2.3.3

  15. #15
    New Member
    Points: 730, Level: 6
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Denmark
    Posts
    8
    Points
    730
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    Just tried out the new version 2.0 on my Acer A500, together with my 40pfl6606t TV. Everything seems to work, including the TV guide - really nice interface. I have a couple of suggestions on how to improve further:
    1. Enable scheduling of recording to USB harddisk from the TV guide on the Android device. This interface is more effective for doing this
    2. When streaming music over DLNA, and turn of the LED display (red button, turn of screen), the display turns on again, when the number is changed. A better solution is to keep the screen blackened, until a specific button (say red) is pushed again.

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Similar Topics

  1. MyRemote for Android tablets
    By malbry in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2012, 07:27 PM
  2. Can't find MyRemote at Android Market
    By Hanskuh in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2011, 01:52 AM
  3. Wishlist MyRemote for Android
    By rowa in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2011, 07:41 AM
  4. Android 1.5 and MyRemote needed!
    By ShadowDrone in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 08:16 AM
  5. MyRemote for Android 2.2 Froyo
    By alavela in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2011, 03:06 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •