Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 111
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #46
    Diamond Member
    Points: 51,026, Level: 69
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 124
    Overall activity: 74.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,022
    Points
    51,026
    Level
    69
    Thanks
    154
    Thanked 174 Times in 155 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    did you installed the latest TV firmware and did you activate jointspace on your TV (see FAQ in app)?

    Toengel@Alex

  2. #47
    New Member
    Points: 655, Level: 6
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    7
    Points
    655
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    According to the documentation/FAQ in the app I do not need to activate Jointspace since the TV is a 2011 model. Yes, I updated to the latest firmware.

    Any other hints?

    / Lars

  3. #48
    New Member
    Points: 631, Level: 6
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Points
    631
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Acer iconia A500 and HTS 9221 - no connection

    Hello,

    I've been trying to connect these two for several days now. I contacted Philips support, they are not really informed very well and are just telling something so that the customer has the feeling that he cares for him. My last support-member told me that the app is not designed for Honeycomb 3.2.1. But this cannot be true, because at least one forum-user is successful with this version (he posted in this threat). I reinstalled the app several times, I restarted both devices several times. And yes I do have the latest versions of all software on my devices. But still no connection. Is here anybody who was successful in connecting a tablet with a HTS sound-system?

    Best
    Woody

  4. #49
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Hi Robert,

    This would really surprise me, as the MyRemote is just simulating the actual physical remote, so it doesn't matter in which NetTV App you are.

    Can you please double check that the TV language is the same as the phone's keyboard language (which is independent of the phone's general language)?

    Considering the described symptoms (pressing 'a', will present a '2'), this is 100% reproducible by having different language settings.

    Regards,
    JuAn
    Hi Juan,

    i´ve double checked the language configuration on both devices... I can confirm that the myremote app 2.0 as the 1.0.4. doesn´t work with youtube leanback. No letters get transmitted just the digit. On top of that, typing anything on the myremote keyboard crashes the whole youtube app...

  5. #50
    New Member
    Points: 675, Level: 6
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rouen/France
    Posts
    1
    Points
    675
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Angry Fully bugged on with 7" tablet Android 2.2.1

    Everything wrong on Archos 70IT

    Android: Archos 70It v Android 2.2.1
    TV: 42PFL8404H12

    Previous vesion worked well, but this new one v2.0.0 doesn't want to change screen orientation, can't recognize my BlueRay BDP5200, and TV remote control is not working (all "screens" are blocked).

    In conclusion, where I can find the previous one ?

  6. #51
    Bronze Member
    Points: 981, Level: 8
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    500 Experience PointsNew Achievement!1 year registered
    miwiiti's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    españa
    Posts
    13
    Points
    981
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    helo.
    I feel the same as RR12 :I also can't activate the tvguide on my Apad Tab 10 with froyo 2.2,
    because there is no a keyboard open in myremote app, there is only blinking vertical line.
    any solution?.
    everything else works great and is very pleasing to the tablet.
    Thank you.

  7. #52
    Bronze Member
    Points: 1,721, Level: 11
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 129
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    22
    Points
    1,721
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi there,

    Here a summary of my experiences with the android app.

    I use a galaxy tab 10.1 combined with the 7605 philips tv. Installation an retrieval of television works just fine. Simple share works like a charm for pictures, but most (all?) movie formats are not recognised.

    I get a message very regularly "Lost connection, cannot connect to remote machine" and wants you to push the "Ok" button which stops the app. Most of the time this message disappears after several seconds if you just don't push the ok button and you can continue to use the app as if the message did not appear, but sometimes the app crashes and needs to be restarted.

    The most beautiful feature is of course the possibility to use the keyboard of the tablet, especially combined with youtube. This works but rather indirectly unfortunately. The keyboard button on the tablet does not react half the time, which is annoying.

    In theory the combination with IP-EPG is great, however several channels offered by Ziggo (NL) cannot be found using IP-EPG e.g. the right disney channel and discovery channel resulting in a rather limited added value. For now I have no choice but to use the EPG of Ziggo. The good news is that after connecting the tab with IP-EPG, this connection remains available, even after using the other EPG option again. So some of the channels still can be used.

  8. #53
    DerShortyy
    Guest
    Hi Juan,

    big Problem! myremote 1.0.4 and v2.0 crashes HTS9221 while audio/mp3 disc playback!!!!

  9. #54
    New Member
    Points: 629, Level: 6
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Points
    629
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear all,

    I recently bought a HTS 9241/12. I run it together with a NAS (Synology DS212+) and it works fine in general. The only thing I cannot figure out is how to send music/photos/videos from the PC to the HTS (not using the TV - I have a Sony TV). Is there any software available to do this? The Diskstation Media Server doesn't seem to be capable to stream music from the PC to the HTS, controlled by the PC.

    Alternatively, I tried to use the MyRemote App, but My Smartphoe SE Experia Active with Android 2.3.4. doesn't find the HTS. Any Idea why this does not work?
    Basicly, I want to hear MP3s on my HTS without using the TV-menu :-)

    Thanks for you help!

  10. #55
    DerShortyy
    Guest
    Quote Originally Posted by Rex Dexter View Post
    Dear all,

    I recently bought a HTS 9241/12. I run it together with a NAS (Synology DS212+) and it works fine in general. The only thing I cannot figure out is how to send music/photos/videos from the PC to the HTS (not using the TV - I have a Sony TV). Is there any software available to do this? The Diskstation Media Server doesn't seem to be capable to stream music from the PC to the HTS, controlled by the PC.

    Alternatively, I tried to use the MyRemote App, but My Smartphoe SE Experia Active with Android 2.3.4. doesn't find the HTS. Any Idea why this does not work?
    Basicly, I want to hear MP3s on my HTS without using the TV-menu :-)

    Thanks for you help!
    This is definetly i Feature 'm looking for too. but i guess it's only available with HMP'S

  11. #56
    Platinum Member
    Points: 8,349, Level: 27
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 401
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    8,349
    Level
    27
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    This should work with any DLNA controller. I use the Twonky app, which supports queuing of songs, but costs. The app iMediaControl does the same, but without queuing support. But I do that with the TV, I do not have a HTS, but it should be the same...

  12. #57
    New Member
    Points: 629, Level: 6
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Points
    629
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by smart View Post
    This should work with any DLNA controller. I use the Twonky app, which supports queuing of songs, but costs. The app iMediaControl does the same, but without queuing support. But I do that with the TV, I do not have a HTS, but it should be the same...
    Thanks Smart. Twonky looks fine, I think I will try it out. The MyRemote App seems to be "powered" by Twonky as well, so could I use it instead or does it not support this functionality?

  13. #58
    New Member
    Points: 868, Level: 7
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Points
    868
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a 7" inch tablet (ZTE V9), and I was really watting for these features (remote control of TV -7606 and dlna server / control point) in one app, but this version seems a bit buggy, the main problem I have is that the screen resolution of the app is bigger than the tab native resolution (800x480), so the main screen is cropped and I can't access all the features nor the configuration.

  14. #59
    New Member
    Points: 629, Level: 6
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    Points
    629
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Rex Dexter View Post
    Thanks Smart. Twonky looks fine, I think I will try it out. The MyRemote App seems to be "powered" by Twonky as well, so could I use it instead or does it not support this functionality?
    Twonky doesn't support/recognize the HTS, as well as other dlna controllers. Seems like I have to wait till this device is supported. Still don't get it why Philips MyRemote doesn't work for the HTS on my android phone!

  15. #60
    New Member
    Points: 935, Level: 7
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Denmark
    Posts
    8
    Points
    935
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I use the YouTube app but when searching for videos, using an iphone or android phone, i cannot use the phone keyboard properly. The app does not recognize the letters from the keyboard but writes numbers instead.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Topics

  1. MyRemote for Android tablets
    By malbry in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2012, 06:27 PM
  2. Can't find MyRemote at Android Market
    By Hanskuh in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2011, 12:52 AM
  3. Wishlist MyRemote for Android
    By rowa in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2011, 06:41 AM
  4. Android 1.5 and MyRemote needed!
    By ShadowDrone in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 07:16 AM
  5. MyRemote for Android 2.2 Froyo
    By alavela in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2011, 02:06 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •