Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 111 of 111
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #106
    New Member
    Points: 829, Level: 7
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered500 Experience Points

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lisbon, portugal
    Posts
    5
    Points
    829
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Hi, I don't think there is one, it's just one of the problems that philips never solved. I have the same problem with my 8606 tv. If I turn off the power, then after powering on, the simply share or connecting to pc feature work as it should, but after putting the tv in stand by mode, after that, these features on the tv or on my remote just keeps searching and found nothing until I power off the tv again (power button in the back of tv set).

  2. #107
    New Member
    Points: 362, Level: 4
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Northampton/UK
    Posts
    5
    Points
    362
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Slow clunky the remote is so slow as to be unusable. My Tablet has a HDMI output this is way better for sharing streaming media to the TV. No program guide available for the UK. So in short this app is as much use to me as a chocolate tea pot.

  3. #108
    New Member
    Points: 273, Level: 3
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    France
    Posts
    1
    Points
    273
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    mouse emultation with MyRemote for internet SmartTV

    With MyRemote, I can emulate a keyboard : that's better to go on internet pages
    Is there an option to emulate mouse with a smartphone? Is it or can it be added to next Myremote app? This would clearly help cause actually it's difficult to choose a link on an internet page

  4. #109
    New Member
    Points: 277, Level: 3
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    277
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    MyRemote werkt slechts zeer ten dele met het 2012 model 42PFL6007H/12. Slecht enkele opdrachten gegeven via de app worden uitgevoerd, een heel groot aantal echter niet. De app is dus in de huidige vorm onbruikbaar voor dit tv-model.

  5. #110
    New Member
    Points: 277, Level: 3
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    5
    Points
    277
    Level
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Versie 2.3 van MyRemote lost (geheel of gedeeltelijk?) het hierboven vermelde probleem op. MyRemote is nu bruikbaar met de 42PFL6007H/12

    Version 2.3 of MyRemote corrects (fully or partly?) above mentioned problem. MyRemote is now usable with the 42PFL6007H/12.

  6. #111
    Bronze Member
    Points: 514, Level: 5
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredNew Achievement!500 Experience Points

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    20
    Points
    514
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Thanks DerShortyy for your feedback. We are currently looking into the matter.

    Regards,
    JuAn
    Dear Juan,

    the issue has been fixed with v2.3.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678

Similar Topics

  1. MyRemote for Android tablets
    By malbry in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 7
    Last Post: 02-16-2012, 07:27 PM
  2. Can't find MyRemote at Android Market
    By Hanskuh in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2011, 01:52 AM
  3. Wishlist MyRemote for Android
    By rowa in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2011, 07:41 AM
  4. Android 1.5 and MyRemote needed!
    By ShadowDrone in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2011, 08:16 AM
  5. MyRemote for Android 2.2 Froyo
    By alavela in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2011, 03:06 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •