Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 126
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    New Member
    Points: 650, Level: 6
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 100
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Points
    650
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    @Remco Stoffer:

    Same to me. I wonder how the "Documents & Data" are growing in this app. First of all some MBs but then it wastes 1.1 GB. I thought it was because the Simply Share Server was activated and the APP wanted to cache my musicfiles or something. But i deleted the app, reinstalled and first start i deactivated the server option. But its growing again.... Help !!!
    Same on ipad2!!!

    But anyway: Big thanks to philips for the continuous support/development (the myRemote app) !!! (even if they dont deliver new firmware for my great 40PFL9704H for a long, long time....!!!!!!)

    I am really intent to know if this simplyShare is running with my 40PFL9704H ...... But thats not a big problem because i own an appletv and allready can stream movies/pictures to my TV.

    Update:
    I finally removed the app from iphone and ipad because its eating up my free space....
    Last edited by Alfonx; 02-18-2012 at 11:03 PM. Reason: added a few things

  2. #17
    Gold Member
    Points: 5,871, Level: 22
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second ClassOverdriveNew Achievement!5000 Experience Points

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    251
    Points
    5,871
    Level
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    5

    Exclamation Big Mistake: Color-Buttons

    Hi together,

    here is one more user with the problem of extreme memory consumption of MyRemote 2.0 - this reduces the usability of the App extremely for the moment.

    But I observed a other significant mistake:
    In the new SmartTV portal a lot of things (esp. at the AppGallery) are linked to the color buttons - that is fine because the buttons are at the remote. But in the NetTV section of MyRemote 2.0 there are no color buttons. Once more that one end of the philips development didn't talk with the other end.

    Enjoy your TV, it's fun!
    bta

  3. #18
    New Member
    Points: 1,449, Level: 10
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 101
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Points
    1,449
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    My remote simplyshare dose'nt work with 9664

    No playback device select, but I can control Tv.

  4. #19
    New Member
    Points: 1,307, Level: 9
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    May 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    9
    Points
    1,307
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi -

    This app is a great idea - the SimplyShare feature would be a leap forward ahead of others, only if it actually worked. I have a 40PFL9904H/12 with latest software installed (Q5492-0.26.78.0), but it won't recognize my TV in the SimplyShare screen. I get a continious "Searching for playback devices" message at the bottom. However, my TV recognizes the iPhone now if I go to "Browse PC" option.

    IF this is sorted out, it would be a very big win for Philips. If they can also release an integrated software package to make it possible to simply run movies/photos/music from your computer that would be an even bigger win (without having to start DLNA server on your computer).

    Thks,
    Kevin

  5. #20
    New Member
    Points: 637, Level: 6
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Points
    637
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    This evening i deleted MyRemote HD 2.0 from my iPad

    This evening i deleted MyRemote HD 2.0 from my iPad, because it had consumed already 2.3GB of memory!!! It seems there are memory leaks in the App.

    On my iPhone I have reinstalled the non HD Version and deactivated the SimplyShare server directly after installation. Hopefully that stops the memory leaks.

    Cheers Tom

  6. #21
    Platinum Member
    Points: 10,384, Level: 30
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    10,384
    Level
    30
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by kevernscott View Post
    IF this is sorted out, it would be a very big win for Philips. If they can also release an integrated software package to make it possible to simply run movies/photos/music from your computer that would be an even bigger win (without having to start DLNA server on your computer).
    Should not this already work with just using Windows Media Player? On my 2010TV, this works. Just start WMP and use the Play to feature.

  7. #22
    Platinum Member
    Points: 10,384, Level: 30
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    10,384
    Level
    30
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by bta View Post
    But I observed a other significant mistake:
    In the new SmartTV portal a lot of things (esp. at the AppGallery) are linked to the color buttons - that is fine because the buttons are at the remote. But in the NetTV section of MyRemote 2.0 there are no color buttons.
    I agree, good catch! The color buttons are needed for NetTV!

  8. #23
    Platinum Member
    Points: 10,384, Level: 30
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran10000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    591
    Points
    10,384
    Level
    30
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    4
    I also see, that the MyRemote app needs quite much memory.

    It does not make sense to me to need as much memory as it currently does.
    Please see my screenshot. It needs 1GB. No idea why.
    Click image for larger version. 

Name:	Foto_MyRemote_StorageUsage.PNG 
Views:	195 
Size:	105.5 KB 
ID:	868

  9. #24
    Bronze Member
    Points: 807, Level: 7
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    22
    Points
    807
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    As many others already mentioned, there are several problems/bugs in Version 2.0!
    I'm using a Philips 40PFL9704H/12 (latest firmware and of course "jointspace" activated) and an iPhone 4 both connected via WIFI and an EasyBox by Vodafone.
    My problems are:
    - SimplyShare doesn't find my TV, but the TV finds the iPhone as a possible server without content.
    - Using the iPhone keyboard is impossible, cause wrong characters are transmitted:e.g. "Philips" ends up in "D7G" ?! That means I can't enter url's, Google searches, or Youtube videos
    - the App doesn't safe which TV should be the "standard one" for NetTV, although there is only one TV in the Network

    For me that means, that Version 2.0 has just the same possibilities for me as 1.x :-(
    Would be nice if the developers can fix these issues.
    Bye

  10. #25
    Moderator
    Points: 85,223, Level: 90
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 327
    Overall activity: 99.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    856
    Points
    85,223
    Level
    90
    Thanks
    5
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by its_me View Post
    My problems are: SimplyShare doesn't find my TV, but the TV finds the iPhone as a possible server without content...... Would be nice if the developers can fix these issues. Bye
    @kevernscott
    @its_me

    Please read this post.

    Regards,
    JuAn
    Forum Mod

  11. #26
    Bronze Member
    Points: 807, Level: 7
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    22
    Points
    807
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Now SimplyShare is working correctly, after I deleted it and reintalled it! Don't know why but it helps ;-)

    Now more than 1 GB is used!!!

    Is there a possibility to convert the media-files on the fly, just as AirMusic & Co. do it?
    The problem is that the TV can't play HD-movies recorded with iPhone and also can't play .aac files from iTunes!
    Is there a possibility to fix this?

    Thanks!
    Last edited by its_me; 02-21-2012 at 04:00 PM.

  12. #27
    Gold Member
    Points: 9,558, Level: 29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience PointsVeteran
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    365
    Points
    9,558
    Level
    29
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 10 Posts
    Rep Power
    4
    SimplyShare on the iPhone app doesn't work for pictures. I'm getting the lite_gallery_disabled_title error message. The iPhone app sees both my devices, my Philips Cinema Gold TV and my HTS8562/12.

    On the iPad app SimplyShare works fine for pictures also but the app doesn't see the HTS8562/12.

  13. #28
    Bronze Member
    Points: 807, Level: 7
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 143
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Germany
    Posts
    22
    Points
    807
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Could it be, that you haven't allowed myRemote to use your current location? You can see this at your "location services"-settings…
    Hope this helps you!
    Greetings

  14. #29
    Gold Member
    Points: 9,558, Level: 29
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!5000 Experience PointsVeteran
    bluevoice's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Amsterdam/Netherlands
    Posts
    365
    Points
    9,558
    Level
    29
    Thanks
    0
    Thanked 18 Times in 10 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by its_me View Post
    Could it be, that you haven't allowed myRemote to use your current location? You can see this at your "location services"-settings…Hope this helps you!Greetings
    Thanks for the suggestion, after enabling the location services in the iPhone app I can now load pictures. Why the app needs location services is a mistery for me... The only other thing is that the app sees video's but can't play them, says media type not supported. The iPad app still can't see my HTS 8562/12 while the iPhone app does see it.

  15. #30
    Bronze Member
    Points: 1,472, Level: 10
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    DK
    Posts
    30
    Points
    1,472
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Another addition I would like is (if possible) when listening to music from iphone-to-device via simplyshare, to be able to change volume on the device via the iphone volume slider...

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Topics

  1. Your experiences with MyRemote v2.0 for Android?
    By ulgen in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 110
    Last Post: 08-30-2012, 07:21 AM
  2. Comparing iOS MyRemote startup time with Android version
    By smart in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2012, 07:04 AM
  3. iOS 5 et dcd 322/12
    By Frederic in forum Sound: Mini/Micro Audio System Product Support
    Replies: 4
    Last Post: 01-22-2012, 03:50 PM
  4. MyRemote is not available for IPhone
    By Alberto Virella in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 2
    Last Post: 12-03-2011, 09:16 AM
  5. where can I get MyRemote for Iphone.
    By shayg in forum Apps: MyRemote App (for iOS)
    Replies: 4
    Last Post: 10-26-2011, 09:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •