Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rijen / Netherlands
    Posts
    3
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy 42pfl7675H/12 no net-TV anymore

    Hi Mark (and others if they can help),

    On 6-2-2012 I send this PM to Mark (as suggested elsewhere in the forum):

    42pfl7675H/12 no net-TV anymore
    Hello Mark,

    I hope you can help me, like you could with a lot of others as I saw on the forum.
    My TV (42PFL7675H/12, SW version: Q5551-0.140.46.0, MAC: 18-8E-D5-07-AB-27)
    won't connect to the net-TV server. This always worked before, but begin december it went wrong. After the latest sw update (begin januari: 140.46) it worked again for a few weeks but sinds about a week it stopt working again !!!!
    Resetting, clearing net-TV memory, nothing helps.

    Please make it work again.

    Thanks on forehand.
    Best regards Gerrit



    EDIT:
    Just saw I received a PM (with no notification in my mail so i missed it) I will try the advice first an then report it here.
    Advice was: (maybe it helps others to)

    Dear Gerrit,

    To repair the issue with your TV we recommend to downgrade and reinstall the software.

    Please download the autorun.UPG file form here:
    http://dl.dropbox.com/u/4426988/autorun.upg

    • Put the file on a USB stick.
    • Turn on the TV.
    • Insert the USB stick in the TV.
    • Via the remote control press: Home – SETUP – software settings – local updates.
    • Select the file Q5551_0.140.34.0.UPG
    • The TV will warn you that the software is older than the one installed. Continue the process.

    After installation, restart the TV and try to access Net TV.
    Hopefully it works. You will see the loading Icon for a while, just wait until the Net TV homepage appears.

    After this it is recommended to upgrade to the latest software again.

    Go to WWW.P4C.PHILIPS.COM search for your TV type and find the latest software plus installation instructions.

    Please let me know if this was successful.

    With kind regards,
    Mark
    Philips Net TV Team.


    Gerrit
    Last edited by Gerrit van Bruggen; 02-16-2012 at 02:26 PM. Reason: new information in PM

  2. #2
    New Member
    Points: 760, Level: 7
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 190
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rijen / Netherlands
    Posts
    3
    Points
    760
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up Solved !!!!

    Hello Mark (and others),
    After trying the advice in the mail, it worked direct after downgrading to version 140.34 and it is stil working after upgrading again to the latest version (140.46) where I started from ???!!!.

    I don't see the logic in that, but what the hack it workes !!!!

    I hope philips knows why and learned something from it, to prevent it in the future.

    For now thanks to Mark, who gave the right advice to solve this issue.

    Best Regards
    Gerrit

  3. #3
    New Member
    Points: 625, Level: 6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Points
    625
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    downgrade my tv

    Can I use this downgrade also for my 37PFL7605H ??

    I have the same problem.

    Thank you.

  4. #4
    New Member
    Points: 625, Level: 6
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registered500 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Points
    625
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Problem SOLVED

    I have contacted Philips Service Center.
    They mailed me my required progs for downgrade.
    After this - problem was solved.


    Ik heb via chat contact gezocht met Philips - via de website. Eerst zou er een monteur langs gestuurd worden.
    Een uur na de chat belde een technische medewerker. Die stelde voor via mail 2 bestanden te sturen. Met een handleiding voor de downgrade. Stappen gevolgd en probleem opgelost. Mede dankzij dit forum en de stappen hierboven!

Similar Topics

  1. one of my NP2900/12 devices is not working anymore, power button just blinks
    By roger.breu in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-2012, 11:24 AM
  2. 55PFL6606T/12 Net TV rarely connects
    By Badger67 in forum Smart TV: Server Status and Maintenance Messages
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2012, 12:22 PM
  3. Net TV problem with BDP5200/12 - HELP!
    By jannejameson in forum Smart TV: Server Status and Maintenance Messages
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2012, 06:49 AM
  4. Bdp5100/12 sw : 1.57 no more net tv !!!
    By HADES59 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 4
    Last Post: 10-07-2011, 03:54 PM
  5. Net TV not working on my BDP-5100/12
    By TiggerT in forum Smart TV: Apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-06-2011, 11:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •